Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Kitserver 8.06 by juce & Robbie
wilorek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomoże mi ktos zainstalowac kitserver ???? please !! :-\
--- Koniec cytatu ---
Filipon: (PES 2008 ale tak samo się instaluje)
--- Cytuj ---Kitserver rozpakowujemy do folderu z PESem (domyślnie C : / Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 /) Teraz przechodzimy do rozpakowanego folderu kitserver ((jeśli został dobrze rozpakowany to powinien się znajdować w Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / kitserver) Uruchamiamy plik setup.exe a następnie klikamy Install. Powinniśmy dostać komunikat.
Kitserver jest już zainstalowany. Jeżeli pojawi się inny komunikat przechodzimy do katalogu z naszym patchem, odszukujemy plik pes2008exe.rar i jego zawartość rozpakowujemy do folderu z grą (domyślnie C : / Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 /). Program zapyta czy zastąpić istniejący plik, wybieramy tak. Ponownie przechodzimy do folderu kitserver i jeszcze raz instalujemy go przy pomocy setup.exe. Teraz powinno być już ok.
--- Koniec cytatu ---
Po zainstalowaniu wchodzisz w folder "kitserver", następnie folder "img" i tam tworzysz sobie foldery odpowiadające nazwom z folderu "img" w grze:
Na zdjęciu "cv05.img" z folderu w kitserverze, do którego wrzucamy pliki BIN.
benny:
Też mam problem z zainstalowaniem yego kitservera wyskakuje mi Setup failed to install Kitserver 8 for ..\pes2009.exe
System vista
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż mam problem z zainstalowaniem yego kitservera wyskakuje mi Setup failed to install Kitserver 8 for ..\pes2009.exe
System vista
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Zły crack ;)
U mnie tak było z crackiem pod 1.2 ;)
ThEgUnNeRsXd:
wiesz myślę że od paź 2008 sobie poradził :D
akwajuk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz myślę że od paź 2008 sobie poradził :D
--- Koniec cytatu ---
nie wiadomo :D ;D
Nawigacja