Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Kitserver 8.06 by juce & Robbie

<< < (2/4) > >>

budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper, a może jeszcze ktoś napisać, czy stroje, które były w kitserverze w PES 6 nadają się do PES 2009 ? I stadiony, piłki, itd ? Czy wystarczy że nadam strojom MU nazwę odpowiednią do ich nazwy w oryginalnym folderze .img, wrzucę do kitservera, instal i już ? Stroje są w grze ? Ale podejrzewam, zę w takim każdy zespół mozę mieć tylko po 2 stroje do wyboru, a nie tak jak w PES 6, gdzie można było mieć ich dużo :)

--- Koniec cytatu ---

sprawdz sam areczku heheh i sie dowiesz i bedzie duzo  szybciej

Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsprawdz sam areczku heheh i sie dowiesz i bedzie duzo  szybciej

--- Koniec cytatu ---

No tak, masz rację, ale siedzę sobie w pracy i śledzę temat, potem jak wracam do domciu to wiem już wszystko co i jak myknąc i wgrać :) a ponieważ na razie dzielę kompa z córką (a właściwie dzielę monitor) to jak już się dopcham do kompa to szkoda mi tracić czasu na próby :) a myślałem, że ktoś moze już zrobił taki test i wie :)

paka1991:
Mi sie nie chce zainstalować kit server :/ Wyskakuje mi  jakiś ERROR :( Settings.exe jest zainstalowane poprawnie a kitservera nie moge , wiecie dlaczego ??? POMOCY :( (mam Viste moze z tym jakis problem ?)

Arek1974:
:) Wgrałem foldery .img do kitservera i ... te nowiutkie śliczne loga mi się wgrały :) piłki też (choć nie wiem, czy zamienią te beznadziejne w Champions League :( i stroje też mam :) tylko loga lig mi się nie podobają no i czekam na możliwość wrzucania satdionów (szkoda, że w PES - ie jest zawsze ich tak mało i nigdy nie ma Old Trafford, choć akurat na MU mają licencję)

paka1991:
Pomoże mi ktos zainstalowac kitserver ???? please !!  :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej