Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Tylko jedna polowa - online - lagi
szpila:
witam
Zawsze jak jest problem udajemy sie na forum. I z takim zamiarem wszedlem tu zobaczyc czy inni uzytkownicy PES6maja ten sam problem. Niestety albo nie udacznie szukalem albo jest sam z tym dziwactwem.
Problem polega na tym ze grajac online bez wzgledu z kim bym nie gral to zawsze w kazdym rozegranym meczu online jedna polowa chodzi prawie dobrze a czasami dobrze, a druga polowa meczu jest tragiczna, jezeli gram jako gospodarz to musze naszczelac bramek w pierwszej polowie bo w drugie juz nic nie zrobie, i oczywiscie na odwrot jezeli jestem gosciem to w pierwszej polowie zamierzam utrzymac wynik na 0-0 a w drugiej wreszczie grac.
Staralem sie opisac dokladnie problem, dodam ze w grze z komputerem jest wszystko w najlepszym porzadku.
Lacze mam z Dialogu 2mb download i 512 upload, nawet zainstalowanie cfosspeed nic nie zmienilo.
Nie mam zainstalowanych zadnych antywirusow, firewalli, itp, a gra jest rowniez czysta bez zadnych patchow.
podam jeszcze parametry komputera
Jest to laptop z procesorem 1.6 celeron M , pamiec 2 gb 667mhz, karta ati x1600 256mb,
dodatkowo mam zainstalowane oprogramowanie do modemu bezprzewodowego z ORANGE, oczywiscie jak gram to nie uzywam internetu bezprzewodowego.
Nie wiem co jeszcze moge dodac, jezeli ktos mial taki problem lub wie co mozna chocby sprobowac z tym zrobic to prosze o kontakt na forum lub email:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE lub gg 1506464, jezeli rozwiaze ten problem to opisze to na forum w przyszlosci komus moze sie to przydac.
vivi27:
widac grasz z ludzmi ktorzy maja bardzo slabego hosta ;D
szpila:
tez juz ktos mi tak podopowiadal, ale raczej to wykluczam, dlaczego?
rozegralem do tej pory okolo 80 meczy i w kazdym jest to samo.
gadalem o tym problemie z jedna osoba online i stwierdzil ze u nie go gra chodzi dobrze, czyli wlaczylismy gre razem i okazalo sie ze jedna polowa rwie, tzn ze problem jest po mojej stronie.
ale dzieki za szybki odzew i probe pomocy, mile widziane inne pomysly.
Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtez juz ktos mi tak podopowiadal, ale raczej to wykluczam, dlaczego?
rozegralem do tej pory okolo 80 meczy i w kazdym jest to samo.
gadalem o tym problemie z jedna osoba online i stwierdzil ze u nie go gra chodzi dobrze, czyli wlaczylismy gre razem i okazalo sie ze jedna polowa rwie, tzn ze problem jest po mojej stronie.
ale dzieki za szybki odzew i probe pomocy, mile widziane inne pomysly.
--- Koniec cytatu ---
Ja również mam net w dialogu o tych samych parametrach i gra śmigała zawsze okey no czasami cosik nie tak ale generalnie bez problemów:)
Procesor masz bardzo słaby :( karta graficzna też nie za dobra:( oczywiście grę masz nastawioną na najniższych detalach?:)
szpila:
Rozumiem ze komputer nie jest gigantem ale PES dziala na maksa ustawieniach w rozdzialce 1280x800 60 klatek, oczywiscie w grze z komputerem, online nie sprawdzalem, na tym sprzecie gram na duzo bardziej wymagakjacych grach. Takze odpada rowniez wina slabego sprzetu, karta x1600 jest dedykowana do nowego pes2009, takze nie rozumiem dlaczego napisales ze slaba.
Nawigacja
[#] Następna strona