Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 2009 Burgum Patch v0.30
newsman:
Burgum Patch v0.30 to zdecydowanie najlepszy patch jaki ukazał się do PESA 2009. Patch wprowadza następujące zmiany w grze:-wszystkie loga drużyn, pucharów, lig-wszystkie realne stadiony, nazwy pucharów-wszystkie realne nazwy dla zawodników reprezentacji narodowych-wszystkie drużyny Ligi Mistrzów oraz Pucharu UEFA (Lech Poznań)-100% EPL, Serie A, Ligue 1, La Liga, (składy, kitsy nazwy i t.p-Bundesliga (wersja beta) zamiast Eredivisie-100% składów i transferów dla zespołów z Other A-nowe piłki- i wiele wiele więcej :) Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić was do pobierania :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Dzidzia:
Wiec tak , mam taki problem...
Mozna jakos to naprawic ?
budzikwn:
dziala online?
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiec tak , mam taki problem...
Mozna jakos to naprawic ?
--- Koniec cytatu ---
OMG !?! niesamowite pierwsze widze mi dziala normalnie O.o ale i tak odinstalowalem bo moj of lepszy ;pp odinstaluj zainstaluj moze zadziala :) a moze zapomniales podmienic of-a
rageman88:
cześć, mam pytanie do "DoMManU" czy mógłbyś mi polecić jakiś dobry patch lub kilka patchów jakie mam zainstalować w PES2009? bo ja sie na tym kompletnie nie znam które są najlepsze, zawsze gram w podstawową wersje gry, ale widzę że wychodzą zawsze jakieś patche.
i jeszcze taka sprawa czy w piracką wersje (czyli ściągniętą z neta) da sie grać ONLINE? bo tam piszą na forum że jakieś cracki są czy cóś.....
Nawigacja
[#] Następna strona