Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 2009 Burgum Patch v0.30

<< < (2/5) > >>

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcześć, mam pytanie do "DoMManU" czy mógłbyś mi polecić jakiś dobry patch lub kilka patchów jakie mam zainstalować w PES2009? bo ja sie na tym kompletnie nie znam które są najlepsze, zawsze gram w podstawową wersje gry, ale widzę że wychodzą zawsze jakieś patche.

i jeszcze taka sprawa czy w piracką wersje (czyli ściągniętą z neta) da sie grać ONLINE? bo tam piszą na forum że jakieś cracki są czy cóś.....

--- Koniec cytatu ---

Ja osobiscie nie polecam jeszcze zadnego patcha :) ten jest najnowszy i najlepszy ale do idealu mu bardzo duzo brakuje ;/ mysle ze gdzies za tydzien bedą naprawde fantastyczne patche ^^ a na chwile obecna to polecam albo ten patch wlasnie burgum v0.30 albo moj option file 100% ;p

rageman88:
wielkie dzieki DoMManU, ale nie wiem nawet jak to wgrać bo pobrałem wczesniej patcha:PES_2009_REVOLUTION_PATCH_V1.1 i po rozpakowaniu jest folder: O.F i kiterver, teraz nawet pobrałem Sexy Menu by miregrobar i też nie wiem jak to wgrać. pobrałbym twojego patcha jak mówisz że dobry ale też nie wiem jak wgrać, przydałby sie jakiś opis.

Andrus92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa osobiscie nie polecam jeszcze zadnego patcha :) ten jest najnowszy i najlepszy ale do idealu mu bardzo duzo brakuje ;/ mysle ze gdzies za tydzien bedą naprawde fantastyczne patche ^^ a na chwile obecna to polecam albo ten patch wlasnie burgum v0.30 albo moj option file 100% ;p

--- Koniec cytatu ---

Zajebisty twoj OF jak niema Gudjonsena w Barcelonie , Pedro a jest Oleguer!! a on juz nie gra w Barcie!!! , a w Fiorentine zawodnik JEff!! po 1 nie Jeff tylko Jefferson!!

rageman88:
wy mi lepiej pomóżcie i dajcie opis jak sie wgrywa te patche co napisałem wyżej....

budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwy mi lepiej pomóżcie i dajcie opis jak sie wgrywa te patche co napisałem wyżej....

--- Koniec cytatu ---

Wrzuc Kitserver tam gdzie masz zainstalowana gre np: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009.
I kliknij setup w srodku kitservera i zainstaluj!
 ;)

A  save wrzuc  do folderu: Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
ps. option file nie trzeba wrzucac bo to jest czas gry i ustawienia -niema nic do patcha!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej