Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
WGRYWANIE PATCHY I DODATKÓW
budzikwn:
NIESTETY TAK.
19siwy48:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
1.Przykładowy patch: Uzywamy afs explorer.
1.Otwórz cs0d z folderu IMG (tam gdzie mamy gre zainstalowana) przez AFS explorer. (* Klikamy File--> Import AFS File... --> i wybieramy interesujacy nas plik.)
2.Kliknij Action, a potem Import Folder (wybierz wypakowany folder)
3.Na pytanie: You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file? Odpowiedz NO (po polsku znaczy to NiE)
4.Jako nową nazwę wpisz- 1cs0d.img i zapisz go w folderze IMG.
5.Czekaj, aż -1cs0d.img się "zrebuilduje"
6.Gdy wyskoczy zdanie: AFS regenerated successfully! Now files will be updated kliknij YES.
7.Do you wish to open the new file? kliknij YES.
8.Poczekaj, aż plik się wczyta.
9.Zamknij AFS explorer.
10.Przejdź do Konami/pes2009 demo /img folder i skopiuj swój -cs0d.img gdziekolwiek, a następnie zmień nazwę -1cs0d.img na cs0d.img.
11. Z kolejnymi obrazami :cv00,cv0a itd.. postepuj tak samo!
**********************************************************************************************
--- Koniec cytatu ---
Mi to jakoś nie działa chcę podmienić pliki "cv09" robię wszystko tak jak jest napisane wybieram File->> Import AFS File-> cv09 ->action->import folder ->wybieram F ->to pytanie mi nie wyskakuje "You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file? Odpowiedz NO (po polsku znaczy to NiE)" nie wiem dlaczego , ale folder sie wgrywa pózniej mam go zapisać "1cv09.img" , i tu mam pytanie jak go mam zapisać żadnej takiej opcji "zapisz jako/zapisz" tam nie widze więc jak mam to zrobić ??
Carlos:
Pomóżcie Mi jak się wgrywa stadiony :) wgrywałem już pare razy ale nic :-\ prosiłbym o pomoc karma czeka
FiQ100:
Ja też nie moge dodać stadionów ani strojów, wrzucam wszystko tak jak napisane i nic. Czyli stadiony do (cv09.img) stroje do GDB --> Uni i nic. Jak to zainstalować ??
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa też nie moge dodać stadionów ani strojów, wrzucam wszystko tak jak napisane i nic. Czyli stadiony do (cv09.img) stroje do GDB --> Uni i nic. Jak to zainstalować ??
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
sprawdz tu ; )
Nawigacja
[#] Następna strona