Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia
MultiKitserver Pes 2009
newsman:
Doczekaliśmy sie narzędzia , które pozwala na posiadanie i uruchamianie kazdego patcha jednym kliknieciem.MulitKitserevr bo o nim mowa pozwala na:* Wybrac patcha na którym chcemy grać.* Zainstalowac i odinstalować Kitsever.* Możliwość zapisu każdego save z patcha osobno.* Odpalenie gry. W ŚRODKU ZNAJDUJE SIĘ INSTRUKCJA ''OBSŁUGI''
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
robien_PL:
nie wiem czemu ale wykrywa mi patcha , grafike,, ale gdy chce dac na edit->load to wyskakuje mi komunikat ze nie ma czego wczyttywac.
loadable data could not be found - takie cos mam
frogas12:
sciagłem patch wrzuciłem kitserver do patch 1 i save wchodze w ten multikitserver patch 1 i robie kitserver setup nadusze enter i pisze mi ze system nie moze odnalezc okreslonej sciezki...i wyskakuje mi instalkator systemu windows otworz panel sterowania aby zainstalowac i skonfigurowac składniki systemu...prosze o pomoc dam karme...
Dondzio18:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsciagłem patch wrzuciłem kitserver do patch 1 i save wchodze w ten multikitserver patch 1 i robie kitserver setup nadusze enter i pisze mi ze system nie moze odnalezc okreslonej sciezki...i wyskakuje mi instalkator systemu windows otworz panel sterowania aby zainstalowac i skonfigurowac składniki systemu...prosze o pomoc dam karme...
--- Koniec cytatu ---
musisz zrobić tak:
skopiuj wszystkie pliki z kitservera i w klej do np. Patch1
i odpal setup przez multikitserver->PATCH1->kitserver setup
w każdym PATCH1, PATCH2, itd. muszą być pliki Z kitservera a nie cały kitserver
frogas12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmusisz zrobić tak:
skopiuj wszystkie pliki z kitservera i w klej do np. Patch1
i odpal setup przez multikitserver->PATCH1->kitserver setup
w każdym PATCH1, PATCH2, itd. muszą być pliki Z kitservera a nie cały kitserver
--- Koniec cytatu ---
no zrobilem tak jak mi mowisz ale i tak mi nie chce bo ten system nie odnalazl sciezki i tam wejdz do panel sterowania i zainstaluj tam składniki sytsemu...o co chodzi?????
Nawigacja
[#] Następna strona