Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Edycja umiejętności w Become a Legend
Kasztaniaki:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŻeby można uruchomić ten program trzeba mieć NET FRAMEWORK 3.5
Miałem ten sam problem co wy i sciagnalem frameworka i działa ;)
--- Koniec cytatu ---
no i git :]
Majher13:
A mnie interesuje, cze można tu np. zmienić wzrost, wagę, nazwisko, czy tylko umiejętności? Bo tworząc postać napisałem nazwisko dużymi literami a po wgraniu patcha za bardzo się wyróżniam :P no i miałem nadzieję, że jak sobie zrobię gostka w wieku 17 lat to on urośnie, przytyje, a tu dalej 183/67 i z każdym przegrywam pojedynek bark w bark :-\ nie wiem, jeść mu nie dają w Portsmouth? :D
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź(i).
DuchuPL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mnie interesuje, cze można tu np. zmienić wzrost, wagę, nazwisko, czy tylko umiejętności? Bo tworząc postać napisałem nazwisko dużymi literami a po wgraniu patcha za bardzo się wyróżniam :P no i miałem nadzieję, że jak sobie zrobię gostka w wieku 17 lat to on urośnie, przytyje, a tu dalej 183/67 i z każdym przegrywam pojedynek bark w bark :-\ nie wiem, jeść mu nie dają w Portsmouth? :D
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź(i).
--- Koniec cytatu ---
Nie można zmieniać wzrostu ani wagi, a co do tych pojedynków to chłopak w wieku 17 tak jak walczy z 30 latkiem to jest skazany na porażkę;) Z resztą tu chodzi o staty a nie o wage;)
Majher13:
Tak też myślałem, ze staty wchodzą w grę :P dzięki za wyjaśnienie- muszę poczekać na starość... :D
krishnooof:
hehe. a ja po 2 pełnych sezonach w niektórych statach podskoczyłem o 10-11 punktów. w innych tylko o 2-3 ale przeciez napastnik np nie musi miec dobrego podania czy bardzo mocnego strzalu na poczatku:P pobawcie sie punktami strength i bedzie ok
Nawigacja
[#] Następna strona