Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Edycja umiejętności w Become a Legend
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKijowo jakoś działa ten programik, chciałem dla zabawy pozmieniać sobie wszystkie staty na +1, ale za każdym razem zmienia on moje staty "Joined", a present sam ustawia wszystkie na 99.... o tu przykład:
--- Koniec cytatu ---
program ten zmienia twoje poczatkowe staty, jezeli zmienisz wszystkie +10 to przykladowo jesli po zmianie statow w programie masz speed 90 a grasz 3 sezon i przybyly ci np. 4punkty do speeda, to po zmianie statsow speeda bedzeisz mial 94, rozumiesz cos z tego co napisalem ?:D
L3X-T3R:
No właśnie kiepsko to rozumiem ^^ Jak możesz to weź jeszcze raz wytłumacz tak na chłopski rozum :d
EDIT: Aha już skumałem dzięki ;p
DarekK_11:
kurde, mi działa zmieniłem sobie umiejętnośći, zapisuje wszystko ok. tylko że teraz zamiast na CF trener ustawia mnie na środku pomocy :/
Mario_LG:
zycie :D
a tak serio to jak bedziesz strzelał duzo bramek to napewno bedziesz grał w ataku
DarekK_11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzycie :D
a tak serio to jak bedziesz strzelał duzo bramek to napewno bedziesz grał w ataku
--- Koniec cytatu ---
chodzi mi o to, że nie ważne jaką ustawię pozycję na początku, to ona działa. ale jak zmienię sobie umiejętności w edytorze to zaczynam grać na CMF :/
Nawigacja
[#] Następna strona