Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Edycja umiejętności w Become a Legend
filipn:
Ok wszystko działa okazało się że stadion miał błąd :D a odkryłem to grając w Master League
krzysztof:
witam mam pewien problem z kariera zaczelem gre LECHEM od ostatniej ligi i teraz juz 3 sezon gram w lidze LEAGUE D DIVISION 1 wygrywajac ja za kazdym razem dlaczego nie moge awansowac lige wyzej moze ktos pomoze
cinosław:
ponieważ to są 4 ligi na tym samym poziomie xD tylko ze akurat wybrałeś D a nie A xD
Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi mi o to, że nie ważne jaką ustawię pozycję na początku, to ona działa. ale jak zmienię sobie umiejętności w edytorze to zaczynam grać na CMF :/
--- Koniec cytatu ---
Tak chyba niestety jest i nie da się tego zmienić. Ja próbowałem już kilka razy - ustawiałęm sobie rózne pozycje (CF, SS, SMF) i za każdym razem po zmianie statów w Editorze przestawiało mnie na CMF. W sumie się już przyzwyczaiłem, bo bramki i tak strzelam, muszę tylko trochę się nabiegać po całym boisku.
jarek1987:
Polecam program PRO EVO Editing Studio 2009.Naprawde super mozna zmieniac duzo rzeczy i nie ma takiego problemu ze z napastnika robia Cie pomocnikiem.Naprwde polecam
Nawigacja
[#] Następna strona