Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Liga Losowe słabe , Losowe Średnie
kubera(RTS):
Jak sami wiemy FCB, Man U, Inter strasznie odbiegają poziomem od pozostałych drużyn, sam sie otym przekonałem grając w pierwszym turnieju dnia FCB (pesa dostalem o 18 a tur byl o 19 wiec nawet nie wiedzalem czym grac wiec wybrałem najbliższą mojemu sercu drużynę bo niestety nie ma widzewa ;p) mecze wyglądały messi i do przodu :]. Dlatego chce wytoczyć propozycję stworzenia ligi w której zespoły będa losowane z koszyka średnie losowe oraz słabe losowe - drużyną wylosowaną gramy cały sezon :] Uważam, że bedzie z tego większa frajda niż codziennego grania FCB vs FCB itd.
P.s. dla admina który bedzie przeglądał ten temat - sam mogę się zająć organizacją takiej ligi - za czasów pes4 byłem adminem na pesleague.pl i zrezygnowałem tylko i wyłącznie z braku czasu !
Bardzo proszę o wypowiedzi !
maciek_pl:
powiedizal bym tak.... jest to jakis nowy pomysł na lige, do zrealizowania, ale nie zastapi to ligi w ktorej sie gra ulubionym zespołem.Były by dodatkwoe rozgrywki :) do pucharlu ligi gdzie gra sie losowym zespołem :) oraz lig krajowych
kubera(RTS):
Maciek sprawdz ile chetnych bedzie napewno duzo bo pes09 nie jest super grą online ale słabymi i srednimi gra sie fajnie mozna zrobic lige na próbe - zajme się tym :D
Bladzior:
Super pomysł , zresztą już o tym gadaliśmy z Kuberą ;)
Jestem chętny do gry w takiej lidze !! :)
maciek_pl:
no to mówie, ze byłą by to liga dodatkowa... pomyślimy, ale najpier ruszymy z normlaną :)
Nawigacja
[#] Następna strona