Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Buty

Jak to zrobic?

<< < (8/12) > >>

sebek9009:
Siema nie wiem gdzie to pisac.. wiec pisze tu :]
Gram kariere w pes 09 :] gram lechem :].... gram LIGE, REMES CUP, UEFA ale nie gralem i nie moge w champions league... ;/ gram 5 sezon co moze byc ?
ZA POMOC KARMA

Adamek923:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema nie wiem gdzie to pisac.. wiec pisze tu :]
Gram kariere w pes 09 :] gram lechem :].... gram LIGE, REMES CUP, UEFA ale nie gralem i nie moge w champions league... ;/ gram 5 sezon co moze byc ?
ZA POMOC KARMA

--- Koniec cytatu ---

Raczej to nie ten wątek na takie pytania  ;) No ale nawet w towarzyski mecz ligi mistrzów nie możesz wejść ?

camilo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE* cs0d.img przyśpiewki i komentarz
    * cv00.img (?)
    * cv0a.img herby klubów
    * cv0b.img (?)
    * cv01.img piłki
    * cv02.img (?)
    * cv03.img Master League, CL etc. tekstury; stroje naszych kochanych kolegów z gwizdkami
    * cv04.img (?)
    * cv05.img czasem trzeba wrzucic pliki do pilek czy botow, dodatki graficzne
    * cv06.img stroje, twarze,buty,etc.
    * cv07.img (?)
    * cv08.img (?)
    * cv09.img (?)
    * rv0c_f.img TABLICE WYNIKOW
    * rv0c_e.img MENU

Wystarczy tylko uzyc opcji SZUKAJ dzieki ktorej znajdizesz odpowiedzi na swoje pytania. Mysle ,ze to jest lepsze rozwiazania niz tworzenie nowych topicow z pytaniami jak ... Ja podobnie jak ty 3dni temu tez bylem zielony ale poradzilem sobie jakosc sam :>

--- Koniec cytatu ---
cv09.img - stadiony

bartuk97:
Ej a można instalować przez GGS a nie przez kitserver?

elkaes_lodz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema nie wiem gdzie to pisac.. wiec pisze tu :]
ZA POMOC KARMA

--- Koniec cytatu ---

no ja mam podobny problem u mnie przynajmniej jest tak że pierwsze 3 - 4 miejsca grają w UEFA CUP a reszta w CL . Po prostu odwrotnie niz naprawde bardziej elitrany jest puchar UEFA

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej