Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Buty
Jak to zrobic?
sebek9009:
Siema nie wiem gdzie to pisac.. wiec pisze tu :]
Gram kariere w pes 09 :] gram lechem :].... gram LIGE, REMES CUP, UEFA ale nie gralem i nie moge w champions league... ;/ gram 5 sezon co moze byc ?
ZA POMOC KARMA
Adamek923:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema nie wiem gdzie to pisac.. wiec pisze tu :]
Gram kariere w pes 09 :] gram lechem :].... gram LIGE, REMES CUP, UEFA ale nie gralem i nie moge w champions league... ;/ gram 5 sezon co moze byc ?
ZA POMOC KARMA
--- Koniec cytatu ---
Raczej to nie ten wątek na takie pytania ;) No ale nawet w towarzyski mecz ligi mistrzów nie możesz wejść ?
camilo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE* cs0d.img przyśpiewki i komentarz
* cv00.img (?)
* cv0a.img herby klubów
* cv0b.img (?)
* cv01.img piłki
* cv02.img (?)
* cv03.img Master League, CL etc. tekstury; stroje naszych kochanych kolegów z gwizdkami
* cv04.img (?)
* cv05.img czasem trzeba wrzucic pliki do pilek czy botow, dodatki graficzne
* cv06.img stroje, twarze,buty,etc.
* cv07.img (?)
* cv08.img (?)
* cv09.img (?)
* rv0c_f.img TABLICE WYNIKOW
* rv0c_e.img MENU
Wystarczy tylko uzyc opcji SZUKAJ dzieki ktorej znajdizesz odpowiedzi na swoje pytania. Mysle ,ze to jest lepsze rozwiazania niz tworzenie nowych topicow z pytaniami jak ... Ja podobnie jak ty 3dni temu tez bylem zielony ale poradzilem sobie jakosc sam :>
--- Koniec cytatu ---
cv09.img - stadiony
bartuk97:
Ej a można instalować przez GGS a nie przez kitserver?
elkaes_lodz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema nie wiem gdzie to pisac.. wiec pisze tu :]
ZA POMOC KARMA
--- Koniec cytatu ---
no ja mam podobny problem u mnie przynajmniej jest tak że pierwsze 3 - 4 miejsca grają w UEFA CUP a reszta w CL . Po prostu odwrotnie niz naprawde bardziej elitrany jest puchar UEFA
Nawigacja
[#] Następna strona