Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 2009 Patch OF 100% KITS LOGOS NAMES... !!! by DoMManU! v.1.6 www.pesleague.pl
budzikwn:
lol ale pocisk wyluzuj sie!
Nie sciagaj tego i tyle , czekaj na cos o wiele lepszego,jedynie warto scignac pad ps3 i herby z nazwami - wszystko!
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŻałosny ten patch, chyba najgorszy do tej pory, facesy zryte w 3 dupy, mogli chociaż zostawić te co były już orginalne czyli np. Ribery, Toni, Lucio czy Oddo a nie na wszystkie przypieprzyli zdjęcia.
--- Koniec cytatu ---
to jest wersja beta bundesligi.... -,-''' i opiera sie na nazwach i logach narazie...
Pablo1919:
Już za późno, ściągłem, zainstalowałem, zobaczyłem to gówno i odinstalowałem. Czekam na patcha z full orginalną bundesligą. ;D
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż za późno, ściągłem, zainstalowałem, zobaczyłem to gówno i odinstalowałem. Czekam na patcha z full orginalną bundesligą. ;D
--- Koniec cytatu ---
a jaki ty masz patch ? ze masz wiecej niz w of-ie ?
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE<font size="5">K</font>olejna wersja of-a powstała w mojej pracowni ujrzała światło dzienne :) . W nowej wersji ujrzycie:
-kitsy (domowe, wyjazdowe, bramkarskie) dla wszystkich reprezentacji narodowych i klubów
-poprawione wszystkie loga i nazwy drużyn
-Bundesliga beta* loga nazwy ( 100% Bayern Monachium & Schalke 04) i inne drobne zmiany
-27 nowych facjat ( w tym dla Kuby Błaszczykowskiego )
-2 polskie zespoły Legia Warszawa i Wisła Kraków
-i inne drobne poprawiki
Zapraszam do pobierania !
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Maszw planach zrobienie czegos naprawde fest np:
- nowe menu,
- nowe emblematy,
- nowe drużyny,
- cała bundesliga,
- przyśpiewki,
- nowy soundtrack,
- nowe piłki,
- nowe bandy
- nowe rękawice bramkarskie
- kitsy na sezon 08/09
- oraz wiele innych fajnych dodatków
korzystajac nawet z jakis innych zrodel ;)
Nawigacja
[#] Następna strona