Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
POC 2009 1.0
newsman:
Wielu z was zapewne zagrało już setki jak nie tysiące meczy w najnowszą odsłonę części Pro Evolution Soccer 2009. Po pewnym czasie każdy z was z niecierpliwością czeka na dodatki z pod rąk znanych patchmakerów, którzy swoją pracą zachwycają nas od wielu lat. Jednak dlaczego Wy macie nie stać się jednym z nich. Jeśli macie wiele zapału do pracy i chcecie zrobić wszystko, aby wasza gra wyglądała realistycznie zapraszam was do pobierania tego dodatku. Służy on do tworzenia twarzy do najnowszego PES'a. Mam nadzieję, że nie zabraknie wam zaangażowania i będziecie zaskakiwać nas swoimi pracami. Do prawidłowego wykonania twarzy będzie potrzebny również program OEdit 0.2a (b40). Zapraszam do pobierania.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
frogas12:
niech ktos mi powie kiedy bedzie spolszczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????
Kasztaniaki:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniech ktos mi powie kiedy bedzie spolszczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????
--- Koniec cytatu ---
za 45h 34min 40sek
Pablo1919:
Może ktoś wsadzić POC 2009 1.0 na jakąś inną stronkę bo nie moge tego pobrać z gamingacces
seekumar:
Nawigacja
[#] Następna strona