Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ANDREY'S PATCH 1.5
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE -
stroje chyba wszędzie 100% (łacznie z reprezentacjami)
No ciekaw jestem czy sa mnie tam bundesliga nie interesuje ;P
LA LIGA kompet czy brak strojow? a nie chce mi sie sciagac kolejnego "marnego" pacza ;P
--- Koniec cytatu ---
co za leń ;> :P są stroje LA LIGA bo sam gram Atletico M.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchyba ten rv0c_i musisz usunac ale niejestem pewien, sprobuj
--- Koniec cytatu ---
niestety nie pomogło... :/
barry06:
To może spróbuj pliki z folderu rv0c_i przenieść do folderu rv0c_e
to _e oraz _i oznaczają język gry (english i italiano) więc jak masz język angielski (a w twoim ripie tylko taki jest)
to scoreboard i elementy które wymieniłeś nie "spaczują się" w kitserverze właściwie
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo może spróbuj pliki z folderu rv0c_i przenieść do folderu rv0c_e
to _e oraz _i oznaczają język gry (english i italiano) więc jak masz język angielski (a w twoim ripie tylko taki jest)
to scoreboard i elementy które wymieniłeś nie "spaczują się" w kitserverze właściwie
--- Koniec cytatu ---
I działa :) widać że troszkę się na tych pliczkach już znasz ,brawo :) no to teraz sobie zainstaluje scoreboard tv PREMIERE jak już wiem o co chodzi :) ps. dodałem Ci "Karme" jak dla zwierzat heheh to chyba tzw Respect czy coś :) pozdrawiam
hugo9211:
zdecydowanie najlepszy jak dotąd patch 8)
cube:
Patch naprawdę dobry. Super oprawa graficzna. Tylko to menu takie sobie, a panowie możecie mi powiedzieć jaki pliki w kitserverze odpowiadają za korki i menu?? Bo chciałem sobie wrzucić z innego patcha korasy i menu na stare zmienić.
Nawigacja
[#] Następna strona