Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Podwójny konkurs na najpiękniejszą bramkę Pes2009

(1/11) > >>

newsman:
Piękny gol strzelony swoim ulubionym zawodnikiem, tylko tyle trzeba,aby wygrać u nas wspaniałe nagrody. Mam zaszczyt poinformować was, że ruszył podwójny konkurs na najpiękniejszą bramkę pes2009 Tym razem będzie można brać udział w dwóch kategoriach:

- bramka strzelona w zwykłym meczu
- bramka strzelona w trybie Become A Legend

Warto brać udział w konkursie bo do wygrania ciekawe nagrody jak nagrywarka DVD, klawiatura i gadżety pesleague.pl

Wszystkie powtórki przesyłamy do DoMManU na eamil REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Pamiętajcie by wysyłac replaye (a nie nagrania filmowe) do których powinna byc załączona informacja o nicku strzelca oraz w jakim trybie gry została strzlona dana bramka.. Jeżeli ktoś nie wie jak zrobić komplikacje swoje bramki wystarczy,że zajrzy tu:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

WSZYSTKIE BRAMKI PRZESYŁAMY DO 23 LISTOPADA

Poniżej przypominam poprzednie konkursy :)

DoMManU:
Oczywiście prosiłbym o wysyłanie powtórki (nie nagrane tylko te z moje dokumenty/konami/pes 2009/replay-1 .. etc) z załacznikiem informującym o nicku gracza oraz w jakim trybie gry strzelona jest bramka  Uśmiech. Powtorki najlepiej spakowane winrarem.

W razie problemów z wysyłaniem prosze wstawic bramke na REJESTRACJA lub LOGOWANIE i wysylac mi link bezposrednio na mail bądz na gg 9758361

Kazdy gracz moze wysłac maksymalnie 3 powtórki.  Uśmiech

A więc czekamy!

Neron:
Mam pytanie odnośnie ilości powtórek :D
Czyli moge oddać 3 powtórki na become a legend i 3 na tryb zwykły czy moge oddać tylko 3 powtórki na obydwa tryby??

Z góry dzięki

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie odnośnie ilości powtórek :D
Czyli moge oddać 3 powtórki na become a legend i 3 na tryb zwykły czy moge oddać tylko 3 powtórki na obydwa tryby??

Z góry dzięki

--- Koniec cytatu ---

na obydwa :)

Pablo1919:
na jakim poziomie mają być strzelone bramki chyba nie początkujący????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej