Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Mam problem!!

(1/3) > >>

lolek1994:
Nie działają mi żadne kitservery! Tylko jak cos trzeba wkleic do moich dokumentów to działa. Pomóżcie!! Z kazdym patchem jest tak samo :( Kombinuje już długi czas.. Jedyny patrz, który mi działa to option files 1.3 znalazłem na torrentach :-\ Ale tam nie ma kitservera.. Błagam, pomóżcie!!!!!

lukasz111:
A folder kitserver zamieściłeś tam gdzie jest zainstalowana gra???

Tam zresztą jest obrazkowa instrukcja!!!

cube:
sciagzsz kitserver z jakims patchem, wklejasz go go dysk/program files/konami/pro evolution soccer 2009 otwierasz go masz plik setup otwierasz, masz tam takie cos jak Gameexecutable tam ustawiasz pes2009exe(powinno byc juz ustawione) klikasz instal i ok i smiga:D:P:P

czerep:
Mam podobny problem jak lolek,  robię dokładnie tak jak napisałes, poza tym to nie mój pierwszy patch do pesa 2008 kilka miałem okazłe wrzucic, no i niestety nie działa.Nawet bundespatch gdzie nie trzeba nic kopiować nie działa. Pesa mam zainstalowanego na innym dysku i tam wrzucam patche.Jak myslicie moze to mieć z tym związek?

lolek1994:
No i właśnie robie tak jak mówicie! I nie śmiga :( A jak mam wkleic pojedyncza twarz to działa..a kitserver nie :-\ Ale moze to być sprawa wymagan mam słabą kartę graficzną - Geforce 6600

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej