witam
Zawsze jak jest problem udajemy sie na forum. I z takim zamiarem wszedlem tu zobaczyc czy inni uzytkownicy PES6maja ten sam problem. Niestety albo nie udacznie szukalem albo jest sam z tym dziwactwem.
Problem polega na tym ze grajac online bez wzgledu z kim bym nie gral to zawsze w kazdym rozegranym meczu online jedna polowa chodzi prawie dobrze a czasami dobrze, a druga polowa meczu jest tragiczna, jezeli gram jako gospodarz to musze naszczelac bramek w pierwszej polowie bo w drugie juz nic nie zrobie, i oczywiscie na odwrot jezeli jestem gosciem to w pierwszej polowie zamierzam utrzymac wynik na 0-0 a w drugiej wreszczie grac.
Staralem sie opisac dokladnie problem, dodam ze w grze z komputerem jest wszystko w najlepszym porzadku.
Lacze mam z Dialogu 2mb download i 512 upload, nawet zainstalowanie cfosspeed nic nie zmienilo.
Nie mam zainstalowanych zadnych antywirusow, firewalli, itp, a gra jest rowniez czysta bez zadnych patchow.
podam jeszcze parametry komputera
Jest to laptop z procesorem 1.6 celeron M , pamiec 2 gb 667mhz, karta ati x1600 256mb,
dodatkowo mam zainstalowane oprogramowanie do modemu bezprzewodowego z ORANGE, oczywiscie jak gram to nie uzywam internetu bezprzewodowego.
Nie wiem co jeszcze moge dodac, jezeli ktos mial taki problem lub wie co mozna chocby sprobowac z tym zrobic to prosze o kontakt na forum lub email:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE lub gg 1506464, jezeli rozwiaze ten problem to opisze to na forum w przyszlosci komus moze sie to przydac.