Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
PŁYTA GŁÓWNA A GRA W SIECI ???
buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco ma plyta glowna do polaczenia internetowego w grze ?
--- Koniec cytatu ---
:D no właśnie, z logicznego punktu widzenia nawet by mi przez myśl nie przeszło że płyta głowna może oddzialwać na pesa online
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWITAM, czy to prawda ze na nie których płytach głównych nie ma możliwosci grania ONLINE w pesa 2008 czy 2009 ????
--- Koniec cytatu ---
a tak z ciekawości kto cię poinformował że na niektórych płytach głównych nie ma możliwosci grania ONLINE w pesa :D
zwierzax:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :D no właśnie, z logicznego punktu widzenia nawet by mi przez myśl nie przeszło że płyta głowna może oddzialwać na pesa online
a tak z ciekawości kto cię poinformował że na niektórych płytach głównych nie ma możliwosci grania ONLINE w pesa :D
--- Koniec cytatu ---
No bo mi rozłącza każdy mecz jak gram , zapory mam wył firewall tez wył to tez na tym forum gdzies ktos napisał ze moze to byc wina płyty głównej ;) 8)
SEBAKLEJ:
narazie wszystkie plyty glowne jakie sa na rynku nie powoduja komplikacji w laczeniu i sprawnym dzialaniu z siecia (internetem)
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo bo mi rozłącza każdy mecz jak gram , zapory mam wył firewall tez wył to tez na tym forum gdzies ktos napisał ze moze to byc wina płyty głównej ;) 8)
--- Koniec cytatu ---
moze masz niezintegrowaną karte sieciowa albo cos nie wiem nie znam sie ale pewnie cos poprzestawiane w opcjach internetu lub w opcjach karty sieciowej ;D
zwierzax:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoze masz niezintegrowaną karte sieciowa albo cos nie wiem nie znam sie ale pewnie cos poprzestawiane w opcjach internetu lub w opcjach karty sieciowej ;D
--- Koniec cytatu ---
hmm...... :o ja mam właśnie internet z tv kablowej podłaczony przez karte sieciową ;) hmm czyżby jesteśmy na dobrym tropie???? ale dziwne jest to ze kiedyś nic nie ustawiałem i grałem 6 mies. i chodził pes online idealnie wiec co by sie nagle stało po swieżej instalce XP ????????
Nawigacja
[#] Następna strona