Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL komentarz w produkcji
SasukeKamil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze to osoba publiczna nie ma jak zgarnąć 2 zł + VAT z SMS.
Po drugie udostępnianie różnych patchy jest o tyle zgodne z prawem, że się nie czerpie z tego żadnych korzyści majątkowych.
Życzę Wam tego, że jak już wypuścicie polski koment do PES2009, żeby znalazł się ktoś kto zainwestuje 2,44 zł i wrzuci go na jakiś serwer i udostępni za darmo.
Jeszcze jedno, dobry patchmaker nie bierze za to co robi pieniędzy, on robi to dla własnej satysfakcji!
--- Koniec cytatu ---
Tomaj,prawda ja patcha robię dla ludzi,żeby umilić im czas gry w PESa (w tym dla mnie i DoMManU ;) ). Ja nie chcę za to kasy. Dla mnie to przyjemność jak ktoś pochwali mojego patcha.
Tomaj:
Pracowałem przy EPatchu, nad OF spędziłem 3 miechy i zaczynałem kiedy nie było jeszcze dwóch prędzej wspomnianych edytorów. Poprawki w OF robie cały czas. Seba również włożył ogrom patchy zaczynając od grafiki, przez przyśpiewki i flagi, kończąc na rozwiązaniach do których musiał dochodzić przez kilka dni. I co z tego mamy i chcemy mieć: satysfakcje. Wystarczy, że na 10 osób jedna stwierdzi, że patch jest dobry. Zadowala nas coraz większa liczba pobrań przy linkach z patchem, a nie liczba złotówek na koncie. Gdyby kasa była dla mnie tak ważna to bym patcha nie zrobił wcale, bo szkoda by mi było czasu, w którym mógłbym zarobić większą nawet kasę.
herubq3:
To ja w takim razie nie będe się poświecał 3 godzin dzienie przy tym w tym jest tyle roboty że [cenzura]
Dla ludzi którzy się z tego śmieją czy coś
Nie bede i tyle
Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo ja w takim razie nie będe się poświecał 3 godzin dzienie przy tym w tym jest tyle roboty że penis
Dla ludzi którzy się z tego śmieją czy coś
Nie bede i tyle
--- Koniec cytatu ---
Lamentować z tego powodu nie będę.
herubq3:
TEMAT DO ZAMKNIECIA
Nawigacja
[#] Następna strona