Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL komentarz w produkcji

<< < (17/70) > >>

KOLEJORZ 1922:
vax moglbys mi to jasniej wytlumaczyc bo nie wiem co zrobic sciagnolem ten afs explorer v3.2 i co dalej ??? ??? ???
dam ci karmy +3

vax:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEvax moglbys mi to jasniej wytlumaczyc bo nie wiem co zrobic sciagnolem ten afs explorer v3.2 i co dalej ??? ??? ???
dam ci karmy +3

--- Koniec cytatu ---
Więc tak uruchamiasz ASF explorer,wciskasz od góry FILE i wybierasz Import img file,wyszukujez i otwierasz plik rs0e_e.img w folderze img (nie w kitserwer ,u mnie np jest w C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img),gdy się pliki z uploadują dajesz na Action i Import folder i wskazujesz ten sciągniety komentarz w folderze,program się zapyta czy chcesz zapisać dajesz na Yes i zapisujesz ten plik np.jako 1.img i ok. wywalasz stary plik rs0e_e.img z folderu KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img)  i wklejsz ten co utworzyłeś czyli 1.img,po czym zamieniasz mu nazwe na rs0e_e.img.Prościej się nie dało tego opisć jakbyś czegoś nie wiedział to pisz

lukasz111:
Możesz to też wkleić do kitservera
D:\Program Files\PES 2009\kitserver\img\rs0e_e.img

ardian:
przez kitserver działa czapki z głów panowie zrobiliście kawał dobrej roboty są braki ale mimo to chwała dla wykonawców wielkie dzieki ;D

wojtekk5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzez kitserver działa czapki z głów panowie zrobiliście kawał dobrej roboty są braki ale mimo to chwała dla wykonawców wielkie dzieki ;D

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się z tobą dobra robota czekamy na full

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej