Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 2009 Editor V1.0
Valdi:
mógłby ktoś wrzucić to na innego serva ;D bo na GAMING ACCESS mi nie łazi :'( z góry dzięki!! :D
robien_PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
PES 2009 Editor V 1.7 ;D
Fat_ED:
ktos mi moze powiedziec jak za pomoca tego zmienic narodowosc, przeciez odnosnie zawodnikow jest tylko zakladka transfers a tam nie moge, np chce Obraniaka wstawic do kadry i poajwia sie, ze ma inna narodowosc, wiec trzeba ja zmienic ale gdzie? dam karme oczywiscie za pomoc
EDIT. lol wystarczy 2x kliknac na zawodnika ::)
frytek92:
Uruchamiasz program => File => Open => PES2009_EDIT_01 => Transfers => pod all players w okienku wpisujesz nzawisko zawodnika ( w tym przypadku Obraniak) => dwukrotnie LPM na jego nazwisko => Nationality => Ustawiasz narodowość => Accept => File => Save => Exit
Tyle ;)
hadaszyszek:
Może mi ktoś powiedzieć jak w tym edytować transfery? Tzn. największy problem jest z wybraniem odpowiedniego pliku, gdyż nie wiem dlaczego program nie czyta w ogóle save'wów z Become a Legend (a w ten tryb jako jedyny praktycznie w PES'ie gram), a chciałbym sobie poustawiać parę piłkarzy, pobawić się. To znaczy - wiem, że edytować trzeba za pomocą "PES2009_EDIT01", ale jeżeli edytuje to tym sposobem, transferyw BaL'u się nie zmieniają.
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Za pomoc wszelaką - dzięki ;) .
Nawigacja
[#] Następna strona