Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 2009 Editor V1.0

<< < (5/6) > >>

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże mi ktoś powiedzieć jak w tym edytować transfery? Tzn. największy problem jest z wybraniem odpowiedniego pliku, gdyż nie wiem dlaczego program nie czyta w ogóle save'wów z Become a Legend (a w ten tryb jako jedyny praktycznie w PES'ie gram), a chciałbym sobie poustawiać parę piłkarzy, pobawić się. To znaczy - wiem, że edytować trzeba za pomocą "PES2009_EDIT01", ale jeżeli edytuje to tym sposobem, transferyw BaL'u się nie zmieniają.
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Za pomoc wszelaką - dzięki ;) .

--- Koniec cytatu ---

a kto ci powiedział ze można w nim otworzyć save z bal???!!! pierwsze słysze żeby coś się takiego dało

hadaszyszek:
Zasadniczo mam gdzieś, czy otworze to BaL'em, czy innym editem01, chcę tylko, żeby można było edytować w tym programie transfery właśnie w mojej grze w Become a Legend :). Więc się pytam - czy się da? A jeżeli się da - jak? Dzięki ;) .

Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZasadniczo mam gdzieś, czy otworze to BaL'em, czy innym editem01, chcę tylko, żeby można było edytować w tym programie transfery właśnie w mojej grze w Become a Legend :). Więc się pytam - czy się da? A jeżeli się da - jak? Dzięki ;) .

--- Koniec cytatu ---
Za te tekst powinieneś dostać oskara

hadaszyszek:
Program : PES 2009 Editor . File - PES2009_EDIT01. Tylko, że to mi nie edytuje BaL'a wspomnianego. Więc spróbowałem samego save'a w nadziei, że się uda - jak widać się pomyliłem. Tak więc się pytam, czy się da innym sposobem?
Czegoś nie zrozumiał ktoś? Albo za bardzo 'skrótowo' się zwracam?

Za oskara serdecznie dziękuję, będę miał nową packę na pasożyty. Ja? Sugerować? Nieeee... ;) .
Tak więc..?

pesikfull:
jak za pomocą tego programu stadion louisa 2-ego dac na główny za konami???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej