Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 2009 LG Dream Patch
richat99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEej co ja mam zrobic po kazdym patchu jak wlacze gre gdy pojawia sie menu rozjasnia sie strasznie wszytsko i w meczu tej mapki nie widac...wie ktos jak to naprawic ?
--- Koniec cytatu ---
hmm ? ... wejdz w system setting / colour adjustments i tam daj se wszystko na zero :)
AdizgPL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEu mnie nie jest tak rozowo, jest logo bundesligi ktory jest podpisany jako Eredivisie i faktycznie sa druzyny z ligi eredivisie, jeszcze brakuje strojow z Premier.
--- Koniec cytatu ---
dokładnie mam taki sam problem z tym patchem nie mam stroi w angielskiej, logosów, i tej bundesligi w miejsce erydewisji a to mnie najbardziej interesuje bo chcialem pograc Master Lige ??
Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchociaz nie zauwazylem ze mam jakby rozjasniony obraz ze prawie n ie widac mapki...Mial ktos juz cos takiego ?
--- Koniec cytatu ---
Mam dokładnie to samo. Wszystko jest strasznie jasne. Patch jest fajny, choć herby drużyn akurat mi się nie podobają, poprzednie miałem ładniejsze, ale w związku z tym, że Bundesliga jest w miejscu Eredivisie to każda zmiana herbów i flag na inne powoduje, że zespoły Budesligi nie mają herbów.
Ale jednak najbardziej wkurzają te jasne kolory i nie chodzi o zmianę ustawień monitora, bo przy innych patchach było OK.
richat99:
wejdz w system setting / colour adjustments i tam daj se wszystko na zero
mam ten patch i luklem w te ustawienia i zobaczylem ze jest pomieszane dlatego macie takie kolory w tym patchu ustawicie sie na zero wszystko i bedzie normalnie a co do tego patcha to on bedzie tylko wtedy dzialal jak sie ma oryginala :( ... pozdro
Pelajs:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdokładnie mam taki sam problem z tym patchem nie mam stroi w angielskiej, logosów, i tej bundesligi w miejsce erydewisji a to mnie najbardziej interesuje bo chcialem pograc Master Lige ??
--- Koniec cytatu ---
Ja tez mam taki sam problem, czy ktos moze cos na to poradzic??
Nawigacja
[#] Następna strona