Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 2009 LG Dream Patch
MSK_ZILINA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEu mnie nie jest tak rozowo, jest logo bundesligi ktory jest podpisany jako Eredivisie i faktycznie sa druzyny z ligi eredivisie, jeszcze brakuje strojow z Premier.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
To wszystko dlatego , ze wszyscy musimy wykonać jakiś DOWNLOAD w SYSTEM SETTINGS ! Ja sprawdziłęm i ten patcha pięknie śmiga bez tego dodatku KONAMI Z System Settings ! Tylko nie wiem czy działa online bo nie sprawdzałem ....
ps.Mam pytanie czy da się jakoś usunąć ten DOWNLOAD ? z gry ?
richat99:
nic nie trzeba kombinowac tylko wkleic wszystko i zainstalowac kitserver. patch super wreszcie jakis fest porzadny :)) pozdrawiam i zachecam do pobierania :) a i mozna go miec nawet na nowym patchu od KONAMI 1.20.
hugo9211:
nie możliwe aby były nowe stadiony bo nie ma jeszcze narzędzia do ich tworzenia i odpowiedniego kitservera ;D
mateuszxr1:
Będzie ten patch chodził na piratach?? czy wywałał by włozyc plyte do napedu??
grasster:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBędzie ten patch chodził na piratach?? czy wywałał by włozyc plyte do napedu??
--- Koniec cytatu ---
Dołączam się do pytania ;] I jeszcze jedno, miał ktoś wcześniej "Bundespatch for PES 2009 v.1.1", bo ja go mam, ale nie wiem, który lepszy będzie - ten, czy Bundespatch ;]
Proszę o opinie :P
Nawigacja
[#] Następna strona