Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Murawy

Realistyczna murawa.

<< < (5/8) > >>

drunk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety nie jest tak jak mówisz. Owszem można pozmieniać id stadionów w plikach murawy, ale będzie to wyglądało nie estetycznie. Murawa się pojawi, lecz na przykład bieżnie będą czarne. Żeby wszystko było git, to każda murawa powinna być dostosowana do danego stadionu. Innej opcji niema. PzDr

--- Koniec cytatu ---

Ale bzdury, można zrobić dla każdego stadionu taką murawę !
Ściągasz plik z murawą, i podmieniasz tylko trzy pierwsze grafiki w cv09.img a dokładnie kolor murawy. Dzięki temu zmieniasz tylko kolor murawy, a nie pozostałem elementy stadionu.

hugo9211:
3 pierwsze to znaczy które???
mam świetną murawe na santiago bernabeu za którą odpowiadają pliki 542, 549, 556, 563, 570 ,577 i chciałbym mieć taką samą na estadio do dragao czy mógłbyś napisać jakie mam zmienic numery

bedzie+

drunk:
Nie numerki, nie podmieniasz całego pliku, tylko jedną grafikę.
Przykładowo stadion Villie Marie, otwierasz plik 290.bin w cv09.img. Graphic Studio pokazuje Ci grafiki, pierwsze z nich odpowiadają za kolor murawy na stadionie, musisz wczytać swoją grafikę (png*) i kolejno je podmieniać, i tak z każdym stadionem.

EDIT:

U was też wykłada się Graphic Studio, jak klikacie na pierwszy plik z murawą na stadionie ?
np. 122, 164 i każdy pierwszy plik stadionowy, program wyrzuca mnie do pulpitu.

hugo9211:
gdy otwieram pliki z murawy to ggs albo się wyłącza albo pokazuje się błąd

hugo9211:
wie ktoś o co chodzi???

da się to zrobić jakimś innym programem???

ty też tak masz???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej