Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Papycool GDB full + Option file
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno wlasnie jak zainstalowac....co trzeba zrobic z tym folderen uni?????
--- Koniec cytatu ---
wrzucic do folderu GDB w kitserverze(jesli niemasz zrob go sam)
A drugi plik do dokumenty/konami/pes09/save/...tu
Grezzlee:
zainstalowałem, i tak np. kamerun ma stroje bayernu (to nie wszystkie błedy, jest więcej), poza tym na wszystkich strojach są białe prostokąty... :( :( :(
CelticMurano:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzainstalowałem, i tak np. kamerun ma stroje bayernu (to nie wszystkie błedy, jest więcej), poza tym na wszystkich strojach są białe prostokąty... :( :( :(
--- Koniec cytatu ---
To ja naprawde nie wiem co Ty robiles.... moze wgrales tego OF-a do spatchowanej gry ??
jak mamy czysta wersje gry to wgrywamy full GDB + OF i sobie co tam jeszcze kazdy chce :)
ale jak juz mamy zainstalowanego patcha np. : AKONAMI , Assemble V5 , Bundespatch 1.2 itd... to wgrywamy tylko GDB do kitservera i ewentualnie modyfikujemy plik "map" tak aby np. nie bylo sytuacji ze zespoly holendersie maja stroje bundesligi :P
wyzej zamiescilem wersje dla uzytkownikow kozystajacych z Bundespatcha.
lukasz111:
Ten OF ma wszystkie dobre transfery???
Grezzlee:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo ja naprawde nie wiem co Ty robiles.... moze wgrales tego OF-a do spatchowanej gry ??
jak mamy czysta wersje gry to wgrywamy full GDB + OF i sobie co tam jeszcze kazdy chce :)
ale jak juz mamy zainstalowanego patcha np. : AKONAMI , Assemble V5 , Bundespatch 1.2 itd... to wgrywamy tylko GDB do kitservera i ewentualnie modyfikujemy plik "map" tak aby np. nie bylo sytuacji ze zespoly holendersie maja stroje bundesligi :P
wyzej zamiescilem wersje dla uzytkownikow kozystajacych z Bundespatcha.
--- Koniec cytatu ---
Wgrywałem na czystego PESa + Konami official 1.2.Pewnie plik map trzeba zmodyfikować... nieważne używam teraz LG dream patch jak na razie dla mnie najlepszy. Pozdro :)
Nawigacja