Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Papycool GDB full + Option file

<< < (2/2)

budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno wlasnie jak zainstalowac....co trzeba zrobic z tym folderen uni?????

--- Koniec cytatu ---

wrzucic do folderu GDB w kitserverze(jesli niemasz zrob go sam)

A drugi plik do dokumenty/konami/pes09/save/...tu

Grezzlee:
zainstalowałem, i tak np. kamerun ma stroje bayernu (to nie wszystkie błedy, jest więcej), poza tym na wszystkich strojach są białe prostokąty... :( :( :(

CelticMurano:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzainstalowałem, i tak np. kamerun ma stroje bayernu (to nie wszystkie błedy, jest więcej), poza tym na wszystkich strojach są białe prostokąty... :( :( :(

--- Koniec cytatu ---

To ja naprawde nie wiem co Ty robiles.... moze wgrales tego OF-a  do spatchowanej gry ??
jak mamy czysta wersje gry to wgrywamy full GDB + OF  i sobie co tam jeszcze kazdy chce :)
ale jak juz mamy zainstalowanego patcha np. : AKONAMI , Assemble V5 , Bundespatch 1.2 itd... to wgrywamy tylko GDB do kitservera  i ewentualnie modyfikujemy plik "map"  tak aby  np. nie bylo sytuacji ze zespoly holendersie maja stroje bundesligi :P
 wyzej zamiescilem wersje dla uzytkownikow kozystajacych z Bundespatcha.

lukasz111:
Ten OF ma wszystkie dobre transfery???

Grezzlee:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo ja naprawde nie wiem co Ty robiles.... moze wgrales tego OF-a  do spatchowanej gry ??
jak mamy czysta wersje gry to wgrywamy full GDB + OF  i sobie co tam jeszcze kazdy chce :)
ale jak juz mamy zainstalowanego patcha np. : AKONAMI , Assemble V5 , Bundespatch 1.2 itd... to wgrywamy tylko GDB do kitservera  i ewentualnie modyfikujemy plik "map"  tak aby  np. nie bylo sytuacji ze zespoly holendersie maja stroje bundesligi :P
 wyzej zamiescilem wersje dla uzytkownikow kozystajacych z Bundespatcha.

--- Koniec cytatu ---

Wgrywałem na czystego PESa + Konami official 1.2.Pewnie plik map trzeba zmodyfikować... nieważne używam teraz LG dream patch jak na razie dla mnie najlepszy. Pozdro :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej