Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Gamingaccess Community Patch PES 2009 V 1.0

<< < (23/24) > >>

es_sabbi:
Wydali nowe uaktualnienie do GA Patch ver 2.5

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

teraz tylko czekać aż Ardudark zrobi update do swojej modyfikacji:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

i prosić go aby uwzględnił w niej np. czwarty klub polski abyśmy mieli w tym świetnym patchu aż 4 polskie ekipy!!

es_sabbi:
przy okazji mam pytanko:

wie ktoś jak zamienić ten okropny zegar w tym patchu?? Strasznie mnie wkurza to że zatrzymuje się on na 44:59 lub 89:59 :/ zamiast być normalnie 45:00 i 90:00 :/

Czy jeśli narzuce patch z scoreboardem z ESPN HD to się to zmieni??? A jeśli tak to jak to zrobić :D
Goście od GA niestety w folderze IMG pozamienieli nazwy na swoje i nie wszystkie pliki są dostępne :/

Może ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe dodatki do patch'a od GA??

Ja polecam przyśpiewki GIGI dodane bodajże przy okazji patch v2.2 bo są fantastyczne: choć już mi od nich uszy napuchły :)

cinosław:
ja mam pytanie czy musze mieć poprzednie wersje uaktealnienia jesli chce miec 2.6 (raczej będzie Lech) czy moge zainstalowac na czystego patcha bez wczesniejszych 2.6??

budzikwn:
ma ktos wszystkie czesci tego , z kazdym kolejnym updatem?
jesli tak to niech go ktos wrzuci na cos!
najlepiej folder gdb ,folder z twarzami , herbami , i of-to co potzrebne do gry bez menu,pilek itd...

Bede wdzieczny :P

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEma ktos wszystkie czesci tego , z kazdym kolejnym updatem?
jesli tak to niech go ktos wrzuci na cos!
najlepiej folder gdb ,folder z twarzami , herbami , i of-to co potzrebne do gry bez menu,pilek itd...

Bede wdzieczny :P

--- Koniec cytatu ---

poczekaj jeszcze trochu a wyjdzie patch all-in-one :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej