> brtek00
nieźle zauważyłeś z tymi narodowościami wisły...
edit: niestety nie tylko wisła :/ sporo drużyn ma problem graczy bez narodowośći
powiem tak... czekałem dość sporo na ten patch i sie zawiodłem niestety, nieaktualne dane (np. Gallas jest kapitanem Arsenalu - no niby to sie zmienia w sekunde ale to była dość ważna zmiana i mogli by ją uwzględnić)... ponad to te staty zawodników, największy problem moim zdaniem, w 1.0 były ostro zaniżone, w 1.1 chcieli naprawić to teraz mamy do czynienia z mutantami :/ na dodatek głupi bootpack jak dla mnie, twarze Bundesligi słabe i jeszcze pare niedociągnięć... autorzy bardziej postarali sie nad tymi ich lokalnymi drużynami, z ligi argentyńskiej, brazylijskej i inne wogóle nieznane kluby... no ale w sumie trudno sie im dziwić skoro autorzy mają z tymi ligami styczność ... moim zdaniem patch jest przereklamowany i czekam na Ekstraklasa Patch'a... więc życze powodzenia i żeby jak najszybciej został skończony
tak w ogóle thx za konkretna wypowiedz ( bo co nie ktozy jeszcze nie zainstaluja a juz wiedza wszystko)
po czesci w odpowiedzi na Twoj post a po drugie tak od siebie :
primo : co wy sie tak ludzie nagle nawruciliscie i OF |(staystyki konami) uwazacie za swietosc SZOK!!
wiadomo ile ludzikow tyle pogladow , a moze pierwsze to najlepsze , jednak z tego ze kazdy marudzi jak moze na wszystko wynika ze KONAMI odwalilo kawal dobrej roboty i nie ma co poprawiac .....
dlaego w powyzszym patchu sa az 3 rozne OF-y
oryginalne KONAMI
podrasowane GA
i takie "realistyczne" (tzn osobiscie mi sie wydaje ze kupa ludzi nad tym siedziala sporo czasu ,zeby kazdy z nas mogl sie lepiej bawic ) aktualizacje sa nie uniknione nie odrazu Kraków zbudowano
szczerze mowic zagladam na fora swiatowe i tytlko u nas nóż w plecy prawie by wbili ze takie patch wyszedl ... to jest dopiero 1.1 wersja w pelni sie zgadzam z kolega powyzej Assamble v6 jest porowwnywalna i z pewnoscia lepiej dopracowana ale sama nazwa wskazuje to juz 6 modyfikacja wiec jak GACP v6 wyjdzie to z pewnoscia bedzie mial wszystkie facjaty , pileczki koreczki , przyspiewki i bym zapomnial prawie 6 milirdow (zakladajac ze wszyscy cisniemy w pes-a) OF
:D:D:D <lol>
a tak i siak biega o polska lige bo jak by ona byla to kazdy by siedzial i gral a nie glupoty pisal....
wiec zamiast **** zeskanujcie jedna facjate zawodnika ekstraklasy .... wyslijcie sklady ... nagrajcie fonem doping ((( tylko nie wszyscy wisly i legi.....))) pomyslcie jak by sie tak kazdy wziol do roboty i poswiecil pare godzin zbieraie danych (a nie gliupie komenty ) skoro i tak nie gra w nasza ukochana gre to mielibysmy 3 polskie ligi w peesie od**** cacy cacy