Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Gamingaccess Community Patch PES 2009 V 1.0
cube:
No ja myślałem, że ten patch w końcu będzie porządny. Jednak trochę się zawiodłem. Oprawa graficzna dobra, korki piłki są ok. Drużyny ok, chociaż mogliby zrobić Lech Poznań. Jednak OF już jest taki sobie dobrze, że chociaż można przywrócić stare staty( któryś z of'ów w folderze gamingaccess patch), ale jest wiele niedaciągnięć, narodowości, reprezentacje to totalna klapa, składy nieaktualne, zamiast przerabiać starych piłkarzy powinni wyedytowac tych młodych, który teraz eksplodowali talentem i docenić tych którzy zostali za słabo zrobieni przez konami. Oczywiście to można samemu zmienić korzystając z tej stronki co na forum była podana i formacje też można samemu poustawiać, narodowości etc ale jak tak zapowiadali, że to będzi najlepszy patch to powinni dotrzymac słowa.
Moja ocena w skali od 0-10 daje .....7...
7/10:P:P
gago21:
razem z update`em najlepszy patch jak dotąd !!! polecam wszystkim
szwaczu:
W tym patchu Cristiano Ronaldo ma rozowe korki, czy aby tak w rzeczywistosci jest??
marcin218:
ej LUDZIE pomóżcie prosze zainstalowałem owego patch i gdy wchodze w gre jest ok dalej klikam w mecz gram i po 2minutach gra sie wyłącza bez zadnego komunikatu, co robic ????????
paul77:
mi wszytsko smiga tylko jak załacze Master Liga i chce zagrac pierwszy mecz to Pes sie zacina instalowalem na czystego pesa
Nawigacja
[#] Następna strona