Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Gamingaccess Community Patch PES 2009 V 1.0
Kwasu10:
Siemka!
Ja sciagnalem tego patcha sobie i wgralem do pes-a. Patch po czesci dziala, tylko stroje sie pomieszaly, ale tak to patch jest ok. Brakuje takze prawdziwych nazw klubow w l. angielskiej.
Bo1ek:
napisal by ktos co trzeba zrobic gdy sa stroje pomieszane i nazwy druzyn zle... no i jeszcze Wisła Krakow nazywa sie NAC Breda i w nij sa pilkarze nie wisly a Bredy. Plz pomozcie
EsDoU:
te błedy sie robią jak nie macie Patcha 1.2 KONAMI, on jest konieczny żeby ten GA Patch dobrze działał... czyli.. macie PESa, update do wersji 1.1, udpate do wersji 1.2, późńiej w PESie wchodzimy do ustawień i jest opcja "Download"... no i tutaj ściągamy aktualizacje... po tym GA Patch działa bez zarzuty i nie ma tych błędów
Bo1ek:
chce zainstalowac patcha 1.1 ale wyskakuje mi takie cos: "Poprawka nie może być zainstalowana przez usługę instalatora windows, poniewaz aktualny program nie zostal odnaleziony lub poprawka uaktualniajaca dotyczy innej wersji tego programu. Sprawdź czy uaktualniany program znajduje sie na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednia poprawke uaktualniajaca." Odrazu mowie ze mam pesa na kompie zainstalowanego xD Wiektos co trzeba zrobic?
EsDoU:
ta... na Skullpturze nie zainstalujesz :P
Nawigacja
[#] Następna strona