Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

mam problem

(1/3) > >>

arczi3333:
moj problem polega natym ze jak gram mecze online znaczy lige i ogulnie online to podaje
statystycznie na 10 meczy 1 mecz mam dobry czyli chodzi mi oto ze w 99% moich meczy znika mi piłka
 i bez znaczenia czyj host jest tak prawie zawsze moje łacze to 2 mb pobieranie i 2mb wysyłanie
wiec net niezły jesli mi moze ktos pomudz to prosze bardzo  jesli nikt mi nie pomoze to niestety bede musiał zrezygnowac bo jaki sens grac mecze bez piłki prosze o pomoc

Kasztaniaki:
Nie wiem jaki masz problem, bo nie czytalem to co napisales, ale powiem ci  tak:
Będzie dobrze!

nesT|Neon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoj problem polega natym ze jak gram mecze online znaczy lige i ogulnie online to podaje
statystycznie na 10 meczy 1 mecz mam dobry czyli chodzi mi oto ze w 99% moich meczy znika mi piłka
 i bez znaczenia czyj host jest tak prawie zawsze moje łacze to 2 mb pobieranie i 2mb wysyłanie
wiec net niezły jesli mi moze ktos pomudz to prosze bardzo  jesli nikt mi nie pomoze to niestety bede musiał zrezygnowac bo jaki sens grac mecze bez piłki prosze o pomoc

--- Koniec cytatu ---

Chciałbym ci pomóc ale ogólnie nie spotkałem sie z takim problemem poczytaj na forum moze ktoś juz takie coś miał

vivi27:
jakis dziwny ten net  :o  Wysylanie 2mb to sie zgodze , ale pobieranie 2mb??? cos watpliwe  :'(

Gujet:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjakis dziwny ten net  :o  Wysylanie 2mb to sie zgodze , ale pobieranie 2mb??? cos watpliwe  :'(

--- Koniec cytatu ---

A co jest dziwnego w łączu symetrycznym?
Jak już, to wysyłanie 2mb budzi podziw (lub wątpliwości), a nie pobieranie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej