Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Stop NOoWEMU STYLOWI GRY
jaros2009:
miłąme to pisac juz dawno tylko mecz z toba to przyspieszył ;D a redy były rpzeciwstawienie m sie zygzakom. Gdyby nie lepsze saty Romy byłby ciekawy mecz ;)
budzikwn:
zamknijcie ten watek! i tak kazdy bedzie robil co chcial , gral w zasadzie
unkas:
jest wiele rzeczy ktore sa noobowskie zauwazylem ze grajac w esl chyba najbardziej noobowska liga pro kazdy napierdziela brazylia i barca i kazdy biega od lini do lini zostawiajac obrone w tyle sa jeszcze takie strzaly 80% ja biegniesz na rzut rozny i ostatniej chwili posylasz pilke kolo slupka co robi bramkarz to juz zostawie bez komentarza ale czy mamy winic graczy za taka gre raczej tutaj dupy dalo konami bo gracz chce tylko wygrac a w jakim stylu to juz ocenia inni wiedzialem ze beda posty tego typu nawet pisalem o tych bugach jeszcze grajac w demo tej gry ale podziekujmy za to konami JEDNAK NAJBARDZIEJ SKILLA MOZNA POKAZAC W TURNIEJACH I PUCHARACH PESLEAGUE GDZIE LOSUJESZ IRAN CZY INNA PADAKE I ZACHODZISZ JAK NAJDALEJ BO JUZ MNIE MECZY UGANIANIE SIE ZA ETO CZY MESSIM A DO GRONA DOLACZYL JESCZE PAN KAKA ........
JetLi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiele rzeczy w PESie jest nie zgodne z futbolem.
Idąc twoim tokiem myślenia to trzeba byłoby zakazać połowy rzeczy, np zakazać atakowania bramkarza gdy ten wybija "5" do pierwszego obrońcy, czy zakazać ustawiania niestworzonych formacji z czterema napastnikami itp.
--- Koniec cytatu ---
Nic z tego nie jest niezgodne z futbolem.
SEBAKLEJ:
stary temat jak swiat bo eto ronaldinho i mesi bo barca inter itp dajcie spokoj grac nalezy dalej i tyle dla mnie 09 to totalna porazka katastrofa zamiast gry jest meka ale coz trzeba rok brzebolec- moze cos wyjdzie lepszego za rok- hejka pozdro-
Nawigacja
[#] Następna strona