Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

POLSKIE STADIONY

<< < (47/74) > >>

frytek92:
Poproszę o stadion WKS-u za Wembley ;) ;)

cati27:
Panie Ziutkowski i co z tym swiatlem na polskich stadionach, bo jakos nie palisz sie Pan do zrobienia tego ??
albo Pan umiesz zrobic albo napisz ze nie umiesz wreszcie !!!!!

marcink1992:
Stadion Lech jest już cały zrobiony, ale jak już pisałem nie wiem jak przekonwertować go do pes'a. Niestety nikt nie chce mi pomóć, dlatego to tak dłudo trwa. Mam do Was prośbe czy moglibyście mi przetłuszaczyć jakie są to części stadionu? Bo w blenderze trzeba zaznaczać dane części stadionu żeby były to np. światła, boisko, bandy itp. A więc wrzucam zdjęcie licze na waszą pomoc.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

celtic1888:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDalo by rady teb stadion zaglebia lubin wrzucic na inny link?bo nie umiem z tego sciagnoc

--- Koniec cytatu ---
Nic dziwnego link już jest nieaktywny...

Gozda:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStadion Lech jest już cały zrobiony, ale jak już pisałem nie wiem jak przekonwertować go do pes'a. Niestety nikt nie chce mi pomóć, dlatego to tak dłudo trwa. Mam do Was prośbe czy moglibyście mi przetłuszaczyć jakie są to części stadionu? Bo w blenderze trzeba zaznaczać dane części stadionu żeby były to np. światła, boisko, bandy itp. A więc wrzucam zdjęcie licze na waszą pomoc.

--- Koniec cytatu ---

A może skontaktuj się z Ziutkowskim, on chyba powinien wiedzieć!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej