Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

POLSKIE STADIONY

<< < (55/74) > >>

agab:
powiem szczerze ze ost nic sie nie dzieje na tym forum juz chyba 3 razy prosilem o nowy link stadiony Zaglebia lubin bez rezultatu a nowych stadionow polskich tez jakos nie widac a jeszcze kilka zostalo z ekstraklasy np odry wodzislaw lechia czy arka szkoda bo lepiej by sie przezentowalpatch ekstraklasy ze wszystkimi stadionami tz kazda druzyna ma swoj stadion orginalny

Carlos9014:
mógłby ktoś wrzucić te stadiony na int serwer, bo z files.front nie mogę pobrać

Gozda:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa 4 może 5 dni wystawie całość o ile nie bedzie więcej problemów.
--- Koniec cytatu ---

Czekamy na twój stadion!!

Carlos9014:
niech ktoś odświeży linki tych stadionów

budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam dla was w końcu Polski stadion tak długo oczekiwany przez wielu wiernych fanów naszej kopanej. A nagminnie omijany przez poprzednią  edycję PES 2008 i wielu twórców stadionów, którzy woleli grać na obcych obiektach.Z góry piszę że to stadion z PES 6 i nie jestem jego wykonawcom, ja go tylko przerobiłem przez Stadium Studio 2009. Więc na początek idzie stadion ŁÓDZKIEGO WIDZEWA czyli mojej drużyny.której jestem fanem. Zastępuje on w grze KONAMI STADIUM , po wypakowaniu wchodzimy w kitservera i wklejamy go w Img plik cv.09. Miłej zabawy.      REJESTRACJA lub LOGOWANIE"

PS.Postaram się zrobić wszystkie dostępne Polskie stadiony , bo szlak mnie trafia jak wielcy spece od stadionów olewają nas i naszą rodzimą piłkę;

--- Koniec cytatu ---
Pozbieraj wszystkie stadiony w paczke + obrazki i damy na glowna!
pisz na gg ze strony glownej
pjona

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej