Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
POLSKIE STADIONY
Brylken_LG:
Ja Bym Poprosił Stadion Lechii Gdańsk ;D Dam Dużo Karmy
kubala41:
wejdz do tematu Fritera
MUFAN:
Ziutowski to teraz wyzwanie robie dla siebie i chłopaków "z podwórka" path dodający nasz kochany SKS Star Starachowice i potrzebny jest nasz stadion
REJESTRACJA lub LOGOWANIE na tej stronce na mapce po lewej jest taki napis stadion i kropka na nim kliknij na tą kropke i wtedy możesz szię obracać po stadionie :D prosze o wykonanie on jest niewielki więc chyba nie zejdzie długo KARMA kiedy tylko będęmógł :D
marcink1992:
Sorry że tak długo się nie odzywałem i nie wrzuciłem stadionu ale byłem zajęty. Teraz daje wam link do stadiony ukończonego w 95%:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
kubala41:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZiutowski to teraz wyzwanie robie dla siebie i chłopaków "z podwórka" path dodający nasz kochany SKS Star Starachowice i potrzebny jest nasz stadion
REJESTRACJA lub LOGOWANIE na tej stronce na mapce po lewej jest taki napis stadion i kropka na nim kliknij na tą kropke i wtedy możesz szię obracać po stadionie :D prosze o wykonanie on jest niewielki więc chyba nie zejdzie długo KARMA kiedy tylko będęmógł :D
--- Koniec cytatu ---
Ten wasz stadion prawie jak Wembley :D Nie no żartuje Olimpii Elbląg nie większy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona