Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

POLSKIE STADIONY

<< < (63/74) > >>

Brylken_LG:
Ja Bym Poprosił Stadion Lechii Gdańsk  ;D Dam Dużo Karmy

kubala41:
wejdz do tematu Fritera

MUFAN:
Ziutowski to teraz wyzwanie robie dla siebie i chłopaków "z podwórka" path dodający nasz  kochany SKS Star Starachowice i potrzebny jest nasz stadion REJESTRACJA lub LOGOWANIE  na tej stronce na mapce po lewej jest taki napis stadion i kropka na nim kliknij na tą kropke i wtedy możesz szię obracać po stadionie :D prosze o wykonanie on jest niewielki więc chyba nie zejdzie długo KARMA kiedy tylko będęmógł :D

marcink1992:
Sorry że tak długo się nie odzywałem i nie wrzuciłem stadionu ale byłem zajęty. Teraz daje wam link do stadiony ukończonego w 95%:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kubala41:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZiutowski to teraz wyzwanie robie dla siebie i chłopaków "z podwórka" path dodający nasz  kochany SKS Star Starachowice i potrzebny jest nasz stadion REJESTRACJA lub LOGOWANIE  na tej stronce na mapce po lewej jest taki napis stadion i kropka na nim kliknij na tą kropke i wtedy możesz szię obracać po stadionie :D prosze o wykonanie on jest niewielki więc chyba nie zejdzie długo KARMA kiedy tylko będęmógł :D

--- Koniec cytatu ---
Ten wasz stadion prawie jak Wembley  :D Nie no żartuje Olimpii Elbląg nie większy  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej