Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
POLSKIE STADIONY
slavio19:
stadion lecha i cracovii
19Torca48:
to ja bym poprosil o stadion Górnika Zabrze :))
richat99:
no wlasnie podbijam o stadion Górnika ;p
maxtor84:
witam wszystkich mam pytanie gram w pesa od dawien dawna ale nigdy nie edytowalem i mam teraz tekie male pytanko czy istnieje taka mozliwosc aby dodawac stadiony a nie jak jest teraz ze one siebie zastepuja czy to juz tak jest z tym ze nie da sie tego zrobic i w jakim programie mozna tworzyc stadiony z gory dziekuje za info a ten patch ekstarklasa jest super
Ziutkowski:
Witam wszystkich i życzę wam wszystkiego najlepszego w nowym roku oby był obfitszy w różnego rodzaju dodatków do naszego kochanego PESA. A więc na dobry początek nowego roku wstawiam następne obiekty naszej rodzimej piłki są to Wisła Kraków i Korona Kielce oraz dodałem ulepszenie do tak denerwującej wszystkich i rażącej w oczy płyty stadionu w szczególności podczas gry w słońcu i podczas powtórek. W związku z tą poprawką dołączam na razie poprawione stadiony Widzewa, Legi i Lecha. Kopiujemy wszystkie 18 plików do kitservera i wklejamy do pliku cv.09 i tak z każdym stadionem. I jeszcze ważny komunikat do wszystkich co mają czarne murawy ,poprzestawiajcie w pliku PRO EVOLUTION- SETINGS swoje ustawienia QUALITY z LOW na HIGH lub MEDIUM bo to jest przyczyną czarnej murawy. A teraz dla przypomnienia lista stadionów i jaki zastępuje.
* WIDZEW - KONAMI STADIUM
* WISŁA KRAKÓW -BRISTOL MARY STADIUMLEGIA -VILLE MARIE STADIUM[/color]
* LECH -Regenbogen Platz
* KORONA KIELCE -STOCKHOLM ARENAA oto link do pobrania.
*
REJESTRACJA lub LOGOWANIE[/list]
Nawigacja
[#] Następna strona