Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
GA Community Patch 2.1update
Smoqer:
Ja też nie mam kibiców na old trafford na camp nou i wembley sa wszyscy , tzn na old trafford nie ma kibiców po jednej stronie tak jakby 3/4 stadiony było pełne . Ktoś wie o co chodzi ? i 2 niby drobna rzecz ale ważna dla mnie jak zmienić ten krzyżyk co był w oryginale gdzie spada piłka ,a teraz jest jakby tarcza takie kółka mało widoczne , plis o odpowiedź przynajmniej jak ten krzyżyk uruchomić .
Pozdrawiam
ardian:
kibiców nie ma dlatego ze sa stadiony na nowo tworzone a projektant ich nie uwzglednił albo sa w salonie Peguet taki mały ;Dżarcik
kac84:
siema,
mam taki problem. Instaluje ten patch (jak i wszystkie jego wersje) tak jak jest w instrukcji... i kiedy odpalam gre miga mi okienko ze niby startuje, znika i tyle...
wiecie co mozna na to poradzic?
frogas12:
jest juz patch 2.2!!!!!
Smoqer:
No i co z tego ze jest patch 2.2 ? każdy kto wejdzie na GA to wie że nawet już powstaje 2.3 ! Nie wiem kto jest odpowiedzialny za to wszystko za informacje o patchu roku że jest najlepszy itp ? zobaczcie ile pytań jest w tym topicu bez odpowiedzi ?
żadnego porządku nie ma , jak mówił Kononowicz nic nie ma !!! Nie wiem jakie panują tu zasady ale ten kto wrzuca linka powinien być pomocny dla nowych i przynajmniej napisać że nie wiem jak to zrobić a tu pytania pozostają bez odpowiedzi nawet taki banał jak zmienić krzyżyk gdzie spada piłka no wie ktoś ??? tak jak było w oryginale a nie jakaś tarcza w kółka ??? Ile osób mówiło że nie ma publiczności ktoś napisał że są w salonie Peżo niesamowicie zabawne , ludzie ile wy macie lat ?
Nawigacja
[#] Następna strona