Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
3 Pomysły
meen1989:
Co powiecie na moje 3 pomysły:
1) Pojawienie się w profilu gracza w histori spotkań gracza odnośnika który przenosił by do bezpośrednich wyników obu zawodników. Np Rozegralem z kolwalskim 12 meczów. I po przekierowani przez odnośnik pokazywało by nam jakie wyniki miedzy soba mielismy.
2) Drugim pomysłem jest resetowanie rankingu tygodniowego co tydzien w niedziele o 23:59 tak jak to ma miejsce w rankingu dziennym.
3) Trzeci pomysł dotyczy komentarzy. Chodzi o to żeby komentarz był widoczny wtedy gdy oboje gracze go wystawia. Dużo jest takich przypadków że po prostu wystawia się komentarz za komentarz.
Co sądzicie o tych pomysłach. Czekam na wasze opinie
unkas:
ogolnie co do komentarzy to mnie juz to troche nudzi bo i tak tego nie czytam a wystawiac sie niechce za bardzo :-*
meen1989:
--- Cytuj ---ogolnie co do komentarzy to mnie juz to troche nudzi bo i tak tego nie czytam a wystawiac sie niechce za bardzo Buziak
--- Koniec cytatu ---
a pozostałę 2??
karwocha:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo powiecie na moje 2 pomysły:
1) Pojawienie się w profilu gracza w histori spotkań gracza odnośnika który przenosił by do bezpośrednich wyników obu zawodników. Np Rozegralem z kolwalskim 12 meczów. I po przekierowani przez odnośnik pokazywało by nam jakie wyniki miedzy soba mielismy.
2) Drugim pomysłem jest resetowanie rankingu tygodniowego co tydzien w niedziele o 23:59 tak jak to ma miejsce w rankingu dziennym.
3) Trzeci pomysł dotyczy komentarzy. Chodzi o to żeby komentarz był widoczny wtedy gdy oboje gracze go wystawia. Dużo jest takich przypadków że po prostu wystawia się komentarz za komentarz.
Co sądzicie o tych pomysłach. Czekam na wasze opinie
--- Koniec cytatu ---
moim zdaniem, fajne i ciekawe pomysły, a zwłaszcza te 1
unkas:
1i2 fajne bardzo ale tez nie dla mnie bo mnie nie interesuje to ale innym napewno sie spodoba maniakom statystyk ;]
Nawigacja
[#] Następna strona