Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Super Turniej Miesiąca-Pomysł na nowe rozgrywki

(1/2) > >>

Ivanek:
Rozegrałeś już mecze w lidze, nie bierzesz już udziału w pucharze ligi, znudzili cię wyzwania o bicie punktów?-Super Turniej Miesiąca jest rozgrywkami dla ciebie.

Kwalifikacje:

Zacznę od początku, do pucharu brało by się osoby z TOP 100 ogólnego rankingu na pesleague, tylko takie osoby mogłyby się zapisać.

Gramy ulubionymi.

System jak w pucharze ligi, czyli po 2 mecze, raz jeden host raz drugi, wygrywa ten który zdobył więcej bramek.

Drzewko turniejowe jak w normalnych pucharach, bez grup(jeśli jest zla ilość uczestników kwalifikacje tych, którzy są niżej w rankingu.

Zapisy od Pon(0:00) do Śro(23:00)-Gramy Od Czw(6:00) do Niedzieli(19:00)

Z kwalifikacji do pucharu miesiąca przechodzą 4 najlepsze osoby.

*Jeśli ktoś jest w tej czwórce nie może brać udziału w następnych eliminacjach.

W pucharze miesiąca jest 16 wyłonionych z eliminacji.
Czas rozegrania od Niedzieli 20:00(Po ostatnich eliminacjach) Do Sro 20:00

Nagrody:
1.Miejsce 5000pkt
2.Miejsce 2500pkt
3.Miejsce 1000pkt

Według mnie mocno urozmaiciło ligę.

damian1977:
fajny pomysł popieram :)

meen1989:

--- Cytuj ---Nagrody:
1.Miejsce 5000pkt
2.Miejsce 2500pkt
3.Miejsce 1000pkt

--- Koniec cytatu ---

Odpada. Dlaczego? Kilkanaście osób gra troche ma jakiś tam poziom w rankingu i raptem jeden np (szczęsciem wygra turniej) i dlaczego ma odwrócic ranking do góry nogami? bonusy  w postaci pkt do rank odpadaja. Jeżeli chodzi o ranig oficjalny, dzienny , tygodniowy, miesięczny, roczny, wszechczasów to ja jestem na nie. Jeśli pkt były by przypisywane do rankingu turniejowego to się zgadzam)

--- Cytuj ---Zacznę od początku, do pucharu brało by się osoby z TOP 100 ogólnego rankingu na pesleague, tylko takie osoby mogłyby się zapisać.
--- Koniec cytatu ---

Dlaczego osoby znajdujące się na dalszym rankingu mają byc pokrzywdzeni? Też jestem na nie

--- Cytuj ---Gramy ulubionymi.
--- Koniec cytatu ---

Barca Man UTD  Chelsea, itp. Samymi gwiazdorami ?? Jestem na nie. Lepiej losowymi druzynami.

--- Cytuj ---System jak w pucharze ligi, czyli po 2 mecze, raz jeden host raz drugi, wygrywa ten który zdobył więcej bramek.
--- Koniec cytatu ---

To jeszcze do przemyślenia, ponieważ Maciek_PL ma stworzyc liste osob ktore nie beda mogly byc gospodarzem meczu. z tym bym sie wstrzymal.

--- Cytuj ---apisy od Pon(0:00) do Śro(23:00)-Gramy Od Czw(6:00) do Niedzieli(19:00)

Z kwalifikacji do pucharu miesiąca przechodzą 4 najlepsze osoby.
--- Koniec cytatu ---

mysle że tak.

Ivanek:
Nagrody zawsze można zmniejszyć.

Czemu ulubione? Bo tak się teraz gra, tymi się gra najczęściej, i tymi powinno się grać w elitarnych rozgrywkach, na średniakach można sobie robić turnieje i puchary dnia, nie taki turniej.

Czemu 2 mecze, aby nikt nie był pokrzywdzony.

Czemu z top100-aby ludziom chciało się wyzwania grać ;)

PS.Uważam, że samym fartem nikt sie nie dostanie do top 4 nawet kwalfy

meen1989:

--- Cytuj ---Nagrody zawsze można zmniejszyć.

--- Koniec cytatu ---

bonusów w postaci pkt w rankingu nie powinno byc, i tak trzymam się dalej

--- Cytuj ---Czemu ulubione? Bo tak się teraz gra, tymi się gra najczęściej, i tymi powinno się grać w elitarnych rozgrywkach, na średniakach można sobie robić turnieje i puchary dnia, nie taki turniej.
--- Koniec cytatu ---

no nie wiem czy najszczesciej...

--- Cytuj ---Czemu z top100-aby ludziom chciało się wyzwania grać Mrugnięcie
--- Koniec cytatu ---

nie każdy ma czas grac tyle wyzwań co osoby któresię uczą, inni pracują maja rodziny, i nie maja czasu na wyzwania. jak dla mnie to troche niesprawiedliwe.

--- Cytuj ---PS.Uważam, że samym fartem nikt sie nie dostanie do top 4 nawet kwalfy
--- Koniec cytatu ---

W PES2009 wszystko się może zdarzyc :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej