Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

High Quality

(1/2) > >>

cicinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jakimi programami mogę uzyskać lepszą jakość filmików. Montuje klipy frapsem i "obrabiam" WMM :/. Co polecacie, jaka rozdziałka ma być, żeby filmik na YT wyświetlany był na całym okienku ( bez czarnych pasków po bokach )?

I jeszcze jedno trochę z innej beczki, jak się wypuszcza piłkę tak na ok. 4-5 metrów przed siebie? Wciskając kilkakrotnie klawisz [E] dzióbie sobie piłkę na 2 metry, a widziałem parę razy jak komputer wypuszcza ją daleko, właśnie ok. 5 metrów.

Pozdrawiam, czekam na ODP.

Etoomaster:
zeby daleko wypuscic pilke musisz biec z E i nacisnac C i skrecic o jeden kat

asq77:
czym  KONWERTUJESZ  filmiki  nagrywne  FRAPSem ?   bo takto bardzo duzo zajmuja.... i jak dodajesz muze ?

cicinho:
asq77 - po nagraniu FRAPS'em klip trwający 30 sekund ma ok 300 mb i to jest totalna porażka, więc konwertuje go w bardzo prosty sposób, wrzucam do WMM (Windows Movie Maker) obrabiam go dowolnie, właśnie w tym programie dodaję muzykę, napisy końcowe i tytuł, następnie zapisuje pliki wideo i powstaje 30 sekundowy filmik z dźwiękiem, napisami ważący max 10 mb :) asq77 jak coś nie jasne to zapytaj, pomogę Ci w miarę możliwości. A tu coś jeszcze co skręciłem dzisiaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

ElCapitano:
a mam pytanie, jak nagrywasz filmik frapsem a potem chcesz wyciac z tego co nagrales kawalek to jak to zrobic??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej