Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
Anfield Road Stadium
Majher13:
Mevan- ja też tak miałem, tylko że na innym stadionie, ale to chyba "błąd pierwotny" i nie da się naprawić.
A wie ktoś może jak zmienić murawę na Anfield, bo czasami pod pewnym kątem kamery robi się biała miejscami :P
Mevan:
a da sie zrobic jakos zeby byl ten mały obrazek stadionu Anfield Road? Jak wchodze w mecz towarzyski i jestem przy wyborze stadionu na ktorym mam grac to mam KONAMI STADIUM i jak go wybiore to gram na Anfield Road...
Majher13:
Ja tylko nazwę zmieniłem w "Edicie"
Kosek07:
Sa jakies błedy z kibicami???:) ;D
Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMevan- ja też tak miałem, tylko że na innym stadionie, ale to chyba "błąd pierwotny" i nie da się naprawić.
A wie ktoś może jak zmienić murawę na Anfield, bo czasami pod pewnym kątem kamery robi się biała miejscami :P
--- Koniec cytatu ---
Mam to samo na Old Trafford, które robił chyba ten sam "twórca", bo zastępuje także Konami Stadion i też jest problem z murawą (w powtórkach i przy niektórych ujęciach jest strasznie biała - ale przynajmniej kibice są cały czas). A w związku z tym, że oba zastępują ten sam stadion, to zostanę przy OT, chyba że zmienię sobie numerację plików, żeby zastąpić inny stadion -o ile tak można zrobić.
Nawigacja
[#] Następna strona