Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Become A Legend...
DuDi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESTRENGTHEN to sa punkty dzieki ktorymi rosna punkty twojej postaci,to znaczy mozesz je edytowac ale oczywiscie nigdy nie dojda nowe.Jezeli podasz swoja pozycje,moge ci powiedziec jak rozdac te punkty.
--- Koniec cytatu ---
Witam gram na pomocy mógłbyś powiedzieć jak rozdzielić te punkty??
Moje pytanko co muszę zrobić, żeby w trybie BaL wykonywać stałe fragmenty gry grając pomocnikiem. Początkowe statystyki nie pozwalają mi na wykonywanie stałych fragmentów gry choć przyznam, że zdarzyło mi się kilkakrotnie wykonywać wolne w BaL podczas meczu :) Od czego to zależy czy będę mógł wykonywać stałe fragmenty w meczu??
gilun:
Pozycja NAPASTNIk CF
Jak rozdzielic prawidolo punkty by najlepiej sie rozwijal zawodnik !! PROSZE O POMOC ??? ;D
Dawidekss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjezeli chcesz grac na drybling(tylko i wylacznie) radze tak Tech.kicking-2 tech.dribling-2 balance-0 power-1 speed-6 stamina-1.Uzasanieje jest takie iz blance przy dryblingu nie jest potrzebny,gdyz tak czzy inaczej ominiesz obronce,a stamina w okolicach 80 jest wystarczajaca i w okolicach 3 sezonu sama urosnie.Jezli chcesz grac bardziej druzynowo to proponuje tech.kicking 2 tech.dribling-1 balance-2 power-2 speed-3 stamina-2.
--- Koniec cytatu ---
czytaj dokładniej :)
prezesmaja:
Oczywiście że możesz tylko musisz nabrać pewnego doświadczenia w technice ... ja karne wykonuje czasami .;) Powodzenia !!
Arek1974:
To i ja dorzucę kilka swoich spostrzeżeń z tego trybu (obecnie gram na Ekstraklasa Patch w Śląsku Wrocław). O plusach pisał nie będę, ale kilka minusów wymienię. Pierwszy to durnowate zachowania na bosiku, szczególnie obrońców. Trafia mnie, jak mój boczny obrońca przechwytuje piłkę i zamiast od razu odegrać do wolnego zawodnika biegnie z nią do bocznej lini, za chwilę ma na karku przeciwnika więc wywala piłkę na aut. Środkowi obrońcy już kilka razy stracili piłkę pod własną bramką bez sensu wdając się w dryblingi, w efekcie czego napsatnicy przeciwnika wychodzą na "sam na sam". Po drugie wpisałem sobie w profil pozycję CF, a ciągle wystawiają mnie na CMF lub AMF, mimo że 80% bramek to moje dzieło, bo moi napastnicy zatracili umiejętność strzelania goli I trzecia rzecz - gram już dośc długo a nigdy nie zdarzyło się, żeby na boisku była zmiana spowodowana kontuzją jakiegoś zawodnika do tego jak siedziałem na ławce i czekałem na zmianę, to czasami było tak, że przez cała drugą połowę nie było ani jednej przerwy w grze umowżliwiającej dokonanie zmiany (nie grając w I składzie zawsze włączałem sobie przyśpieszenie gry i czekałem na przerwę do zmiany).
Ale ogólnie w BAL gra się bardzi fajnie, choć na początku preferowałem raczej ML lub ligę. Teraz mna Ekstraklasa Patch gram w BAL a na innym patchy gram ManU w ligę. I oceniam PES 2009 bardzo wysoko.
Nawigacja
[#] Następna strona