Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Become A Legend...

<< < (8/9) > >>

dogfire:
ja proponuje pierwsze 2 lub 3 lata zagrac na najlatwieszym ewentualnie na 2 poziomie poniewaz szybciej rozwiniemy swego gracza a nastepnie idzie za tym mnostwo pucharow itp to fakt ze ulatwia ale ciezko dosyc na 4 lub 5 top playerze zdobyc skuteczne statystyki i zdobyc wszystkie bonusiki.. zawsze mozna ustawic pod koniec sezonu poziom trudnosci :)
a jezscze jedno niewie kto jak zdobyc umiejetnosc np strzelania goli, dlugich wrzutek, wslizgu itp.? mam juz 2015r. i z poczatku mialem amf (atacking mildfield) czyli atakujacy pomocnik teraz mam cf, ss, amf, i wf lub cos w tym stylu ale za nic niemoge zdobyc zadnej umiejetnosci?? wie ktos moze??

Dawidekss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa jezscze jedno niewie kto jak zdobyc umiejetnosc np strzelania goli, dlugich wrzutek, wslizgu itp.? mam juz 2015r. i z poczatku mialem amf (atacking mildfield) czyli atakujacy pomocnik teraz mam cf, ss, amf, i wf lub cos w tym stylu ale za nic niemoge zdobyc zadnej umiejetnosci?? wie ktos moze??

--- Koniec cytatu ---

do strzelania goli musisz zdobywać bramki nawet w trudnych sytuacjach, długie wrzutki to kilkadziesiąt dokładnych dośrodkowań itd.

Fat_ED:
a jak prosic graczy z druzyny o podania? jakich klawiszy trzeba uzywac, czy leci to tak, ze nie mam pilki chce gorne podanie wciskam A, na dobiegniecie E itd? bo jakos nie calkiem to dziala

Bugi7:
C spróbuj bo oni roznie podaja piłki

Fat_ED:
powiedz mi ktory to wedlug Settings, LB LT RB RT?
bo zmenialem klawiszologie i C nie ustawialem ;]

edit. gdzie mozna zmieniac swoj face z BaL? patrzylem tylko w Appearance Tool ale tam raczej mnie nie ma, jakis inny program potrzebuje?
z gory dzieki za odp, nagrodze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej