a na pewno instalowałeś kitservera? tzn. czy po wgraniu go do folderu z grą weszłeś w niego i wziąłeś setup.exe i kliknąłeś install? mój kolega po wgraniu patcha przyszedł do mnie bo u niego nie chodzi dobrze a u mnie tak czyli że ja wiem jak to zrobić...i jak zapytałem go czy instalował kitservera to on spytał krótko: 'A gdzie to?'
dzieki za dobre checi ale ile Ty masz lat?
tak zainstalowalem kitserver! wiem jak to wszystko robic , nie zadaje glupich pytan i dlatego m.in mam tak malo postów na forum , pisze tylko ja mam powazniejszy problem
przed update wywalalo wszystkim przy Villareal , Kmicie Odrze W , nie wiem czy innym ale u mnie jeszcze przy Zaglebiu Lubin! wyszedl update i teraz mi przy Lyon-ie wywala jak gram w LM ostatnia kolejke w grupie ... w meczu towarzyskim tymi samymi zespolami nie wywala .. takze jak ktos konkretnie wie w czym tkwi problem to prosze o pomoc bo juz nie mam pojecia co zrobic , odinstalowalem PES-a , zainstalowalem wszystko od nowa i dalej to samo dlatego wstrzymuje sie z rospoczeciem kolejnej edycji LM czy tez naszej "wspanialej" ligii bo jak mi znowu po jakims meczu wywali do windowsa to chyba szalu dostane ... (moze trzeba jakis plik usunac?! , przez ktory wlasnie gra sie wysypuje)
Patch jest poprostu super chodz uwazam ze troszke za silne te nasze druzyny sa , zbyt latwo sie gra z potegami europejskimi co psuje efekt samej gry (prosze sie nie pytac na jakim poziomie gram
)