jak masz czystego pesa tzn nie pobierales nic z konami to tylko kopiujesz kitserwer i save a jak pobrales sobie od konami updeta 1.2 to robisz jak pisalo
Ten plik jest ci potrzebny jak masz 1.2 od KONAMI, a wkładasz go do KITSERVER/img, jak nie masz patcha 1.2 od KONAMI poprostu tego nie ściągasz Jak pomogłem wciśnij [applaud]
no ale jak sie pyta to mu odpowiadam jesli naruszylem twoja prywatnosc to sorry ale pytaja sie to odpowiadaj zamiast wychwycac co kto napisal i czy ty to tez mowiles czy nie a tak to poowiedz kiedy update z aktualnymi skladami
Hej niech ktos mi wstawi do pobrania tylko polskie kluby bez żadnych dodatków graficznych itp. DAM KARME!!!!!!
Pioter mam tak samo i tez niewim dlaczego.... Czy możecie mi wrzucic Drużyny z ligi polskiej abym mógł zastąpić nimi np.lige francuską???Niechcę pobierac Ekstraklasa patch poniewaz mam bardzo wolny internet i za długo by to trwało...
Czy nie rozumiesz, że same składy Ci nic nie dadzą?Nie będziesz miał strojów, herbów i przyśpiewek oraz gra Ci się może wieszać przez pewne rozwiązania techniczne, których bez patcha nie będziesz mieć.
cv0f.img to jest OF??jakim programem się go edytuje??
No to dajcie mi calą polsą lige (herby przyspiwki itp) Ale bez innych dodatków..