Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !

<< < (516/551) > >>

Itam1995:
Jakieś pomysły?

Itam1995:
Hmm.. zostałem zignorowany..

JACEK:
panowie co zrobic z plikiem "cv0f.img" gdzie go wkleic?
i drugie pytanie:chciałbym samodzielnie odkryc wszystkie rzeczy w galeri chodzi mi o np.klasyczne zespoły jest taka mozliwosc????pzdr

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpanowie co zrobic z plikiem "cv0f.img" gdzie go wkleic?
i drugie pytanie:chciałbym samodzielnie odkryc wszystkie rzeczy w galeri chodzi mi o np.klasyczne zespoły jest taka mozliwosc????pzdr

--- Koniec cytatu ---

cv0f.img wklejasz do folderu img kitservera ale tylko wtedy gdy masz zainstalowanego patcha 1.2 jeśli go nie masz to nie musisz tego folderu wogóle kopiować.

Klasyczne zespoły i cała reszta będzie ci się odsłaniała w zależności od tego jak grasz czyli np. 50 zwycięstw odblokowuje ci jakąś klasyczną reprezentację itd.

JACEK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcv0f.img wklejasz do folderu img kitservera ale tylko wtedy gdy masz zainstalowanego patcha 1.2 jeśli go nie masz to nie musisz tego folderu wogóle kopiować.

Klasyczne zespoły i cała reszta będzie ci się odsłaniała w zależności od tego jak grasz czyli np. 50 zwycięstw odblokowuje ci jakąś klasyczną reprezentację itd.

--- Koniec cytatu ---

ok ale czy po zainstalowaniu patcha nie bedzie odkryte juz to wszystko??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej