Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !
Itam1995:
Jakieś pomysły?
Itam1995:
Hmm.. zostałem zignorowany..
JACEK:
panowie co zrobic z plikiem "cv0f.img" gdzie go wkleic?
i drugie pytanie:chciałbym samodzielnie odkryc wszystkie rzeczy w galeri chodzi mi o np.klasyczne zespoły jest taka mozliwosc????pzdr
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpanowie co zrobic z plikiem "cv0f.img" gdzie go wkleic?
i drugie pytanie:chciałbym samodzielnie odkryc wszystkie rzeczy w galeri chodzi mi o np.klasyczne zespoły jest taka mozliwosc????pzdr
--- Koniec cytatu ---
cv0f.img wklejasz do folderu img kitservera ale tylko wtedy gdy masz zainstalowanego patcha 1.2 jeśli go nie masz to nie musisz tego folderu wogóle kopiować.
Klasyczne zespoły i cała reszta będzie ci się odsłaniała w zależności od tego jak grasz czyli np. 50 zwycięstw odblokowuje ci jakąś klasyczną reprezentację itd.
JACEK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcv0f.img wklejasz do folderu img kitservera ale tylko wtedy gdy masz zainstalowanego patcha 1.2 jeśli go nie masz to nie musisz tego folderu wogóle kopiować.
Klasyczne zespoły i cała reszta będzie ci się odsłaniała w zależności od tego jak grasz czyli np. 50 zwycięstw odblokowuje ci jakąś klasyczną reprezentację itd.
--- Koniec cytatu ---
ok ale czy po zainstalowaniu patcha nie bedzie odkryte juz to wszystko??
Nawigacja
[#] Następna strona