Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEok ale czy po zainstalowaniu patcha nie bedzie odkryte juz to wszystko??
--- Koniec cytatu ---
Nie !! Wszystko musisz sobie odkryć sam nie ma tak dobrze
Napisałem co musisz zrobić żeby odblokować wszystko:
Klasyczne zespoły i cała reszta będzie ci się odsłaniała w zależności od tego jak grasz czyli np. 50 zwycięstw odblokowuje ci jakąś klasyczną reprezentację itd.
jerzos:
Mam pewien problem mianowicie ściągnąłem patcha EP 2009 tylko że Final Version, zainstalowałem ta jak należy ale gra nie chce mi sie uruchomić. Dodam że wczesniej gra chodziła tak jak należy oraz dodam takze wymagania systemowe spełniam z dużą nadwyżką. Jeśli ktoś co z tym zrobić to niech odpisze
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pewien problem mianowicie ściągnąłem patcha EP 2009 tylko że Final Version, zainstalowałem ta jak należy ale gra nie chce mi sie uruchomić. Dodam że wczesniej gra chodziła tak jak należy oraz dodam takze wymagania systemowe spełniam z dużą nadwyżką. Jeśli ktoś co z tym zrobić to niech odpisze
--- Koniec cytatu ---
To masz jakiegoś Ekstra pecha i bardzo dziwny problem :o
jerzos:
czy moze mi ktos powiedziec czy przypadkiem system Vista nie jest kombitalny z patchem?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy moze mi ktos powiedziec czy przypadkiem system Vista nie jest kombitalny z patchem?
--- Koniec cytatu ---
Vista nic do tego nie ma bo ze 3 miechy temu miałem viste i używałem na niej EPatcha FV i nie miałem żadnych problemów ;)
Nawigacja
[#] Następna strona