Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !
R10barca:
Dzieki za pomoc dziala :-*Ale mam pytanie bo jak gram Polską to są czarne stroje moje a Holandia ma normalne co z tym zrobić i jeszcze jedno czy trzeba wyłaczać kitserver cały czas na reprezentacji czy to jest jednorazowy blad?
michu5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam taka wielka prosbe o wytlumaczenie jak zainstalowac tego "EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY ! " od kilku tygodni sie mecze zeby to zrobic nie tylko z tym pachem. Zalezy mi na tym zeby byla polska liga wszystkie hebry itp poprawne.... za kazdym razem mi to nie dziala chodzby nawet z tym patchem. odinstalowalem PESA i instalowalem spowrotem patcha na czystego i nic. nawet usunalem wszystko z kompa zwiazane z pesem sciagnalem nowego i dalej nie moge sobie poradzic chodz to takie proste do instalacji jak widze i robie za kazdym razem zgodnie z instrukcja :( co jest? prosze o wytlumaczenie w jakis sposob
--- Koniec cytatu ---
folder kitserver wypakowujesz do folderu pesa, a of do folderu save w moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
Mafiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzieki za pomoc dziala :-*Ale mam pytanie bo jak gram Polską to są czarne stroje moje a Holandia ma normalne co z tym zrobić i jeszcze jedno czy trzeba wyłaczać kitserver cały czas na reprezentacji czy to jest jednorazowy blad?
--- Koniec cytatu ---
Polski są czarne bo wyłączyłeś kitservera, a na inne mecze reprezentacji możesz mieć wlączonego kitservera, chyba że ci będzie jeszcze wywalać to wyłącz na kolejke i włącz po niej.
Janek994:
Ja czekam na update na 09/10 i wszystko bedzie gites ;) b.fajny patch
BMACHINE:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa czekam na update na 09/10 i wszystko bedzie gites ;) b.fajny patch
--- Koniec cytatu ---
sa wogole plany zeby takowy wydac?
Nawigacja
[#] Następna strona