Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !
Mikuś:
Witam
Po przerwie postanowiłem znów pograć w PES 2009. Poprzednio nie wgrywałem patrzy ale tym razem postanowiłem spróbować i wybrałem własnie EP.
Zrobiłem wszystko ja w instrukcji na stronie 1 lecz okazało się, że w grze brakuje mi grafik. Pojawiły się nazwy klubów polskich i niemieckich, nazwiska sa pisane małymi literami, ale herby i tła pozostały bez zmian. Powinienem jeszcze coś wgrać czy spróbować instalacji patcha raz jeszcze?
BMACHINE:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Po przerwie postanowiłem znów pograć w PES 2009. Poprzednio nie wgrywałem patrzy ale tym razem postanowiłem spróbować i wybrałem własnie EP.
Zrobiłem wszystko ja w instrukcji na stronie 1 lecz okazało się, że w grze brakuje mi grafik. Pojawiły się nazwy klubów polskich i niemieckich, nazwiska sa pisane małymi literami, ale herby i tła pozostały bez zmian. Powinienem jeszcze coś wgrać czy spróbować instalacji patcha raz jeszcze?
--- Koniec cytatu ---
a zainstalowales kitserver? KONAMI->PES2009->kitserver->SETUP.EXE. pod obami oknami powinno Ci pisac KitServer INSTALLED correctly for this folder.
ultimakill12:
moze ktos zrobicz ten patch z ekstraklsasom na Playstation 2 Prosze . i to najlepiej na PESA 2008. ??? ???
Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoze ktos zrobicz ten patch z ekstraklsasom na Playstation 2 Prosze . i to najlepiej na PESA 2008. ??? ???
--- Koniec cytatu ---
Może frytki do tego...
Death1234:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoze ktos zrobicz ten patch z ekstraklsasom na Playstation 2 Prosze . i to najlepiej na PESA 2008. ??? ???
--- Koniec cytatu ---
ej ty se jaja robisz i myślisz że fajny będziesz jak napiszesz ekstraklasom ?! i jeszcze do pes 2008 !!!
teraz to już chyba nikt ci tego pacza nie zrobi i to do pes 2008
Nawigacja
[#] Następna strona